Според картите таро периодът от 26 юли до 1 август

...
Според картите таро периодът от 26 юли до 1 август
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата, 26 юли - 1 август

Според картите таро интервалът от 26 юли до 1 август ще бъде двузначен, само че много работлив.

Понеделник - Страница на жезлите

Денят ще бъде необикновен. Възможно е да получите вълнуващо предложение на работното място, а за други не е изключена незабравима среща, която ще разпали пламъка на мощни усеща. Не пропускайте знаците, които ориста ви изпраща.

Вторник - Четворка пентакли

Бъдете деликатни. Твърде фокусирани сте върху нещо, което в действителност пречи на осъществяването на вашите проекти, тъй че най-вероятно ще получите тъкмо противоположното на това, което желаете.
 Карта таро за седмицата, 19-25 юли Карта таро за седмицата, 19-25 юли
Картите таро вещаят спокойна седмица (19-25 юли). Ето защо би трябвало да внимаваме през всеки един ден от интервала. Понеделник - Десет...

Сряда - Кралица на мечовете

Подберете точните причини, с цел да се измъкнете от неприятна обстановка. Уверете се, че желанието ви за самостоятелност не се трансформира във война против всички и всичко. Това само ще ви отдалечи от задачата.

Четвъртък - Пет пръчки

Трябва да сте във форма, тъй като ще ви се наложи да докажете уменията си. Това е естествена обстановка в живота, не изпадайте в суматоха. Амбицията не би трябвало да се трансформира в дебелоочие, а уменията в хвалене. Не се опасявайте да премерите силите си с другите, даже и в ново за вас амплоа.

Петък - Асо пентакли
 Карта таро за седмицата, 12-18 юли Карта таро за седмицата, 12-18 юли
Картите таро ни приготвят изненади през интервала 12-18 юли. Някои от нас ще могат да завършат с триумф започнатото, до момента в който други ще трябв...

Ще ви хрумне брилянтна концепция, която ще ви помогне да разрешите даден проблем, измъчващ ви отдавна. Бъди деликатни. По този метод освен ще стигнете до същността на въпроса, само че и ще получите опцията да вземете най-мъдрото решение.

Събота - Десет чаши

На този ден несъмнено ще имате причина да бъдете щастливи. Може би това е сполучливо приключена работа или може би среща с приятни хора. Възможно е да става дума за нова обич или другарство. 

Неделя - Рицар пентакли

Можете да дадете воля на възприятията си и един път в живота да действате по заповед на сърцето си. Важното е да не вършиме далечни проекти. Денят не е подобаващ за това. Той ще премине под знака на прочувствен контакт или помиряване. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР