Според картите таро месец декември ще бъде период на прегряване

...
Според картите таро месец декември ще бъде период на прегряване
Коментари Харесай

Таро хороскоп за Телец за декември

Според картите таро месец декември ще бъде интервал на " прегряване " за Телеца. Време е този знак да спре да мисли толкоз доста. И това се отнася както за работата, по този начин и за персоналния живот. Телци, дайте си време за отмора от всичко.
Напълно е допустимо през последния месец от годината да изпитате меланхолия. Тревожността, терзанията и неоправданите паники могат да имат доста нездравословно влияние върху душевното ви положение.
Препоръчва се Телците да отделят време за фитнес или друго свое обичано занятие. От това ще почувстват прилив на сила.

 Таро хороскоп за Овен за декември Таро хороскоп за Овен за декември
Картите Таро дават обещание месец на преоткриване за Овена. През последния месец от годината тази зодия ще успее да предефинира доста от възг...
Обща прогноза: Осмица пентакли (обърната позиция)
Много таролози интерпретират тази карта по друг метод. В някои случаи " Осмица пентакли " значи суетност, несъразмерна надменност и вяра. Други я одобряват като знак на неналичието на гений и отвращение за смяна на живота.
Любов и връзки: Три меча (обърната позиция)
Значението на тази карта в обърната позиция е, че може да възникне краткотраен спор или свада. Но това няма да даде трайно отражение в бъдещето.
Възможно е абсурдът да е предизвикан от „ преосмисляне “ на възприятията. Не е изключено да докара до прочувствени проблеми или комплициране.
 Таро хороскоп за декември Таро хороскоп за декември
Картите Таро са освен най-известните, само че и най-загадъчните от всички гадателски системи. Ето какво вещаят те за всеки знак от зодиака...
Помислете какъв брой ви е мъчно и какви проблеми имате. Често пъти не признаваме проблемите си и крием отчаянието си.
Финанси и кариера: Висшата жрица (обърната позиция)
Опитайте се да се вслушате в интуицията си и вътрешния глас на подсъзнанието ви. Не забравяйте, че ще вземете решението, а интуицията може да ви помогне да забележите неща, които не сте забелязвали преди. Тази Аркан демонстрира, че може да не се доверите на вашата вътрешен глас в верния миг.
Здраве: Десет меча (изправено положение)
Време е да обърнете внимание на здравето си. Ако имате някакви проблеми, неотложно потърсете здравна помощ. Обърнете внимание на други карти в оформлението. Не забравяйте, че има риск от проблеми в бъдеще и по тази причина би трябвало да бъдете извънредно деликатни, с цел да избегнете затруднения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР