Според Карло Анчелоти младата италианска звезда Мойс Кийн се нуждае

...
Според Карло Анчелоти младата италианска звезда Мойс Кийн се нуждае
Коментари Харесай

Карло Анчелоти ще бъде търпелив към Мойс Кийн

Според Карло Анчелоти младата италианска звезда Мойс Кийн се нуждае от време за адаптеция в британското състезание. Анчелоти беше назначен отпред на Евертън след уволнението на Марко Силва, тръгнал си поради неприятни резултати.

19-годишният някогашен нападател на Ювентус се причисли към " карамелите " през лятото с трансфер на стойност 27.5 милиона евро. Въпреки огромната си цена, той към момента не впечатлява във Висшата лига. В мача на Евертън с Манчестър Юнайтед краткотрайният управител Дънкан Фергюсън вкара Кийн като запаса и го извади след 18 минути, поради несъблюдение на тактическите инструкции.

" Помня доста добре добре идването на Мишел Платини в Ювентус от Сент Етиен. На него му трябваха шест месеца, с цел да свикне с новата конюнктура, а в тази ситуация приказваме за Платини. Аз имах същия проблем с Ървинг Лосано, който дойде в Наполи и е две или три години по-възрастен от Кийн. Просто би трябвало да бъдем търпеливи с младите футболисти.

Кийн беше трансферна цел и на Наполи, когато аз бях треньор, само че той избра Евертън. Той има чудесни качества и съм сигурен, че ще бъде топ гений, само че на 19 години за него всичко е ново ", показа Анчелоти. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР