Според журналиста Адриан Войнаровски келтите не са по-близо от останалите

...
Според журналиста Адриан Войнаровски келтите не са по-близо от останалите
Коментари Харесай

Бостън Селтикс преговаря за привличането на Кевин Дюрант

Според журналиста Адриан Войнаровски " келтите " не са по-близо от останалите претенденти за подписа на 33-годишното крило, измежду които са Маями Хийт, Торонто Раптънс и Финикс Сънс, само че са подготвени с съответно предложение.
 Дюрант е поискал да напусне Бруклин Дюрант е поискал да напусне Бруклин
Очаква се Селтикс да предложат крилото Джейлън Браун, три незащитени избора в първия кръг на драфта през 2025, 2027 и 2029 година, както и правото на две замени в първия кръг през 2024 и 2026 година. 25-годишният Браун има още две години от сегашния си контракт, за които би трябвало да получи 56 милиона $.

Дюрант пожела преди близо месец да бъде трансфериран в различен тим от Националната баскетболна асоциация, само че управлението на Бруклин няма желание да бърза да се разделя с него. Играчът, който е определян за един от най-хубавите изпълнители за всички времена, има още четири години от контракта си с " мрежите " на обща стойност 198 милиона $.

Кевин Дюрант е 12-кратен участник в " Мача на звездите ", повторен притежател на наградата за " Най-полезен състезател във финалите " и " Най-полезен състезател " за сезон 2013/14. Той е и троент олимпийски първенец с отбора на Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР