Според изявления в медиите подсъдимият за банкрута на КТБ Цветан

...
Според изявления в медиите подсъдимият за банкрута на КТБ Цветан
Коментари Харесай

Гешев щял да остане на поста си, за да дочака някои хора да влязат в пандиза

Според изказвания в медиите подсъдимият за банкрута на КТБ Цветан Василев е платил 350 000 Щатски долар на американски лобист, за да издейства санкционирането на главния прокурор Иван Гешев по международния закон " Магнитски “.

 

" Обиден съм, защото българският главен прокурор е оценен толкоз евтино. Не са останали явно много от парите на вложителите в банка КТБ. Ако би трябвало извън шегата да кажа, това не ме учудва. Видяхте връзката измежду търсения от Интерпол румънец - Овидиу Семенеску, подсъдимия Цветан Василев, на осъждания, а в този миг упрекнат и задържан, Дилиян Георгиев, на незаконния авторитет " Къро “, на журналиста Димитър Стоянов от уеб страницата BIRD, споменаването на Бобокови, на партии и кой ли още не. Това е най-малкото, което явно правят “, заяви главният прокурор.

 

" Мафия, олигарси и политици се сплотяват и правят всичко възможно да дискредитират магистрати, за да унищожат институцията прокуратура. Успяха да закрият съда "   Като това стана под знамето на " правосъдна смяна “. Реформата им е разруха и триумф на мафията, като цената за това заплаща народът.

 

Обществото е първата жертва на триумфално завръщащата се престъпност. Саморазправата излезе на улицата, трафикантите и измамниците възобновиха закононарушенията си. Достатъчно е да видим какво се случи на пътищата и автомагистралите. Това е картината на превзетата от мафията страна. Сега имат други цели “, подчертава Иван Гешев.

 

Той заяви, че работи и ще продължи да работи и занапред нататък в интерес на хората, защото това е неговата компетентност. " Водя се от закона и от обществения интерес. Ще остана на поста си и ще дочакам деня, когато след влезлите в деяние присъди тези хора, заради които българите живеят в беднотия, ще влязат в пандиза. Иначе тази мъка, наречена Преход, ще продължи. Дължим това на децата си “, добави главният прокурор.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР