Според източници победителката в Ергенът 3 се казва Надежда Вишева.

...
Според източници победителката в Ергенът 3 се казва Надежда Вишева.
Коментари Харесай

Така е изглеждала Надя от Ергенът преди години?

Според източници победителката в " Ергенът 3 " се споделя Надежда Вишева. Тя е майка на 9-годишно момченце и с изключение на, че е художник, Нани е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата.

Всъщност още преди старта на формата, за победителка и бъдеща избраница на Алек Младенов се спрягаше твърдо Надя, само че истината е, че Маги печели сърцето и пръстенът, въпреки да е по-голяма от него с 8 лета. Е, Надежда му е кака единствено с 6 годинки, само че има дребен наследник, а очевидно Младенов не е подготвен да стане за първи път баща на непознато дете.

Срга на дневен ред е хубостта на хубавото Наде. Преди няколко години тя не е била толкоз хубава и е предходна най-малко през пет пластични интервенции. Най-ярката смяна на Вишева е в носа. Днес той е дребен, сладостен и щръкнал, което се реализира най-малко с две ринопластики като имаме поради същинския й нос.

Фотоси от сватбата й с гърка, който е и татко на сина й, се появиха в нета и втрещиха всички. Реално преди години Надежда наподобява с години по-възрастна, в сравнение с е в този момент. Видно е, че в лицето й са поставяни и пресни филъри и може би малко преди формата, тъй като преди кожата й е изглеждала доста по-увехнала и отпусната. Устните й също са завършени, само че това, за което можем да я поздравим, е фактът, че Надежда Вишева не е прекалила с нищо и действително, в случай че не я познаваме отпреди, няма и да се сетим, че има пластики, написа уеб сайтът dama.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР