Според източник на EURACTIV, Германия ще се въздържи от още

...
Според източник на EURACTIV, Германия ще се въздържи от още
Коментари Харесай

Германия се очаква да блокира и новите CO2 стандарти при камионите и автобусите

Според източник на EURACTIV, Германия " ще се въздържи от още един закон в транспортния бранш на Европейски Съюз, макар първичното сигнализиране за единодушие ". Става въпрос за признатото единствено преди няколко дни съглашение на Европейска комисия, което планува излъчванията при камионите и рейсовете до 2040 година, и има за цел фрапантното понижаване на новите дизелови тежкотоварни и транспортни машини.

След постигането на предварителното съглашение, крайното гласоподаване би трябвало да се организира през днешния ден в Европейския парламент, само че не е ясно какъв ще бъде изходът от него, т.к.т се чака Германия да се въздържи от гласоподаване.

" Въздържането на Германия е било провокирано от ръководеното от FDP (Free Democratic Party) министерство на превоза, сподели източникът, до момента в който министерството на околната среда, ръководено от зеления министър Щефи Лемке, поддържа договорката ", споделят от EURACTIV и показват, че решението ще остане в ръцете на Италия, като се чака и няколко по-малки страни също да гласоподават срещу новия закон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР