Според изследването, хората, които са спали със своя партньор поне

...
Според изследването, хората, които са спали със своя партньор поне
Коментари Харесай

Страстният секс може да излекува новия грип, който в момента мори целия свят

Според проучването, хората, които са спали със своя сътрудник най-малко един или два пъти в седмицата, имат една трета повече антитела, нужни за битка с заболяването. Учените са изяснили, че " аусии грипът " може да бъде оздравял със буен секс, оповестява в. " Сън ".
По време на процеса на секса може да нарасне производството на иммуноглобин А, благодарение на който организмът се бори с инфекцията.

Според проучването на експертите от Университета Уилкс в Пенсилвания, хората, правещи секс със своя сътрудници най-малко един или два пъти седмично, имат с 30% повече от нужното вещество за отбрана на организма, в това число и от този вирус.

И това е забавно! Топ 8 експертни препоръки по какъв начин дамата да разнообрази половия си живот. Четете още забавни вести и потребни препоръки на най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to

Правенето на секс оказва помощ за изработването на специфични антитела, помагащи на организма да се бори с вирусите.

Освен това, съгласно резултатите от проучването, сексът ще помогне и за намаляването на равнището на напрежението. По този метод човек по-лесно ще преодолее възприятието на безпокойствие. При това, сходни функционалности имат и заниманията със спорт.

Други забавни способи за възстановяване на имунната система, предлагани от откривателите, са: постоянният масаж, четенето и положителният сън. Изследователите от медицинския университет в Маями декларират, че 20 минути масаж в седмица може да понижат с 53% равнището на кортизола - хормонът на напрежението, който въздейства негативно върху имунната система. Междувременно допаминът и серотонина биха нарастнали.

Учените биха паника по отношение на новия вирус на група Aussie flu или H3N2. Той се популяризира от Австралия. Изследователите означават, че следствията от него са едни от най-тежките за последните десетилетия в страната. Някои експерти бият паника, опасявайки се, че той се популяризира и в други страни. най-опасен е той за възрастните хора, бебетата, асматиците и хората, страдащи от сърдечни заболявания.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР