Според изследователите радиацията от мобилните телефони причинява дисбаланс или така

...
Според изследователите радиацията от мобилните телефони причинява дисбаланс или така
Коментари Харесай

Истината За Мобилните Телефони, За Която Всички Мълчат! Ако Използваш Gsm Само По Час На Ден Си Обречен!

Според откривателите радиацията от мобилните телефони предизвиква дисбаланс или по този начин нареченият оксидативен стрес в тялото, който е тясно обвързван с дегенеративни болести.

Освен това се оказва, че мобилните телефони в действителност могат съществено да увредят и ДНК-то на човек.

„ Оксидативният стрес от излагане на радиочестотна радиация може да изясни връзката сред безжичните устройства и рака. Продължителна приложимост може да аргументи и дребни неразположения като главоболие, отмалялост и неспокойствие на кожата “, твърди доктор Игор Якуменко от Националната академия на науките на Украйна.

Неговият мотив е основан основно на това, че когато равнищата на реактивни кислородни типове се усилват фрапантно, това може да докара до доста увреждане на клетъчните структури.

„ Тези данни са явен знак за действителните опасности от този тип радиациявърху здравето на хората “, споделя още доктор Якуменко. Той предизвестява, че потреблението на телефона по 20 минути дневно в продължение на 5 години усилва риска от израстък на мозъка съвсем тройно. Използването на телефон по час дневно в границите на 4 години пък подвига риска от тумори от 3 до 5 пъти.

lifebg.net
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР