Според измервания на терен на една от големите социологически агенции,

...
Според измервания на терен на една от големите социологически агенции,
Коментари Харесай

Колко по 100К са платили от ПП, за да стопят 8 % разлика?

Според измервания на терен на една от огромните социологически организации, резултатите демонстрират 1% преднина на политическа партия (ПП) " Продължаваме Промяната " пред ГЕРБ, разгласи в Стара Загора съпредседателят на партията Асен Василев. По думите му изследването е поръчано от тях и резултатите не са непредвидени. Подобен беше резултатът и при започване на акцията, посочи Асен Василев. Той разгласи, че са подготвени да сформират кабинет след вота на 2 октомври с Българска социалистическа партия и „ Да България “.

Думите на някогашния финансов министър провокират съмнение дали Политическа партия не си е платила социологията, имайки поради думите на Ицо Харта, че социолозите не работят с реалистични данни.

Припомняме, че в телевизионно изявление Хазарта разгласи, че социологическа организация е поискала от „ Продължаваме промяната “ 100 000 лева, с цел да има дадат повече проценти. Последва и реакция на социолозите, които с декларация пискаха претендентът за народен представител да назове име.

Христо Петров отхвърля да каже коя е организацията с претекста: „ Тези предложения не идват на фирмена бланка с автограф и щемпел на шефа на организацията. За да кажеш такова нещо, би трябвало да имаш неопровержими доказателства “.

Той посочи, че предлагането не е било отправено персонално към него, а към човек от Политическа партия. Според него на процедура социолозите на желаят отговор, тъй като доста добре го знаят.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР