Според информацията на британското издание, 10 минути преди кацането, кабината

...
Според информацията на британското издание, 10 минути преди кацането, кабината
Коментари Харесай

Страшен инцидент: Самолет на British Airways, целият в дим, кацна аварийно ВИДЕО

Според информацията на английското издание, 10 минути преди кацането, кабината на самолета е била изпълнена с гъст сив пушек. Освен това, при случая кислородните маски не били спуснати. Отбелязва се, че димът е навлязъл и в пилотската кабина, което основало избрани компликации при приземяването.



Повече от 10 души са потърпевши от дима в салона на машината на British Airways, която кацнала в испанския град. Трима пасажери били натровени с пушек и са откарани навреме в лечебни заведения. Около 10 души пък са получили ожулвания по време на евакуацията по надуваемия ров.

Бащата на един от пасажерите, който не е бил на борда, споделя пред "Мирър ": "Те са летели 10 минути с кабина, цялостна с пушек, като не е имало информация от екипажа, както и кислородните маски не са били спуснати. "



Люси Браун, която била на борда с четирите си ужасени деца, декларира: „ Благодарим, че всички са в сигурност, само че в случай че това се бе случило половин час по-рано, ситуацията можеше да е напълно друго. Имаше ужасна миризма. Хората се задушаваха. "



Г-жа Браун, асоцииран декан в Лондонския лицей по връзки, прибавя: „ Те се мъчеха и им беше мъчно да отворят спешните порти. Стюардеси се опитваха да споделят, само че не можеше да се видите нищо. Това се случи ненадейно, към 10 минути преди да се приземим. Самолетът също беше много цялостен, с доста фамилии и дребни деца. Децата ми се разплакаха. "

Обстоятелствата към случая се обясняват.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР