Според информацията анонимният крипто търговец е реализирал значителна печалба чрез

...
Според информацията анонимният крипто търговец е реализирал значителна печалба чрез
Коментари Харесай

Dogecoin: Крипто търговец реализира печалба от $1 милион за 30 минути

Според информацията анонимният крипто търговец е осъществил забележителна облага посредством инвестиция в Dogecoin (DOGE), когато Twitter промени логото си в следствие, на което алткойнът нарастна.

В понеделник крипто търговец с псевдоним  съобщи в Twitter, че е осъществил облага от над $1 милион от неотдавнашното рали на Dogecoin , повлияно от Илон Мъск.

Търговецът, който избра да остане неизвестен, показа, че е осъществил тази облага единствено за 30 минути, като общият размер на позицията е бил $8 милиона.

Tree of Alpha забелязал промяната на иконата на Dogecoin с обичайното лого на Twitter, оповестена от някой в платформата за известия Tree News Discord, което го подтикнало да стартира да купува Dogecoin.


 


Той купил Dogecoin на стойност $3 милиона, последвани от $2 милиона и последна покупка на стойност $3 милиона, при междинна цена на покупка от $0.0815 за токен, а по-късно е продал токените на цена към $0.095.

Tree of Alpha завърши покупко-продажбите си с Dogecoin в границите на 30 минути заради опцията за късна първоаприлска смешка от страна на Илон Мъск, сегашния притежател на Twitter.

Търговецът има вяра, че Twitter може да интегрира Dogecoin като допустим способ за заплащане, както и че би било рационално да се афишират вести за съответните сметки за повече развиване.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР