Според информация на Deadline Брад Пит ще се снима в

...
Според информация на Deadline Брад Пит ще се снима в
Коментари Харесай

Последният филм на Тарантино: Кой ще участва и за какво се разказва

Според информация на Deadline Брад Пит ще се снима в последния филм на Куентин Тарантино " Кинокритикът " .

Двойката към този момент е работила дружно в " Имало едно време в Холивуд " от 2019 година, като ролята донесе на Пит първия му " Оскар " за най-хубава поддържаща мъжка роля. Пит взе участие и в " Гадни копилета " от 2009 година и се снима в " Истински романс " от 1993 година, на който Тарантино е съсценарист.

Действието на новия филм в Лос Анджелис, за който се твърди, че е последният на Тарантино, се развива през 1977 година и споделя за критик, работещ за измислено издание, наречено The Popstar Pages. Тарантино е споделил, че той е " основан на човек, който в действителност е живял, само че в никакъв случай не е бил в действителност прочут, и е писал рецензии за филми за нецензурен вестник ".

" Той беше доста недодялан, знаете ли. Псуваше. Използваше расови обиди. Но неговите нелепости бяха в действителност смешни. Беше пъклен недодялан ", прибавя Тарантино.

" Той пишеше за мейнстрийм филми и беше вторичен критик. Мисля, че той беше доста добър критик. Беше пъклен безсрамен. Неговите рецензии бяха нещо приблизително сред ранния Хауърд Стърн и това, което би бил Травис Бикъл, в случай че беше кино критик ", споделя още Тарантино пред Deadline на миналогодишния кино фестивал в Кан.

Преди това Тарантино беше споделил, че основният воин ще бъде " някой на 35 години " и " нов основен воин за мен ".

Не е ясно коя роля ще изиграе Пит. Сценаристът и режисьор и преди е наричал Пит " една от последните останали кино звезди на огромния екран ". Филмът " Имало едно време в Холивуд " завоюва 377 млн. $ в международен мащаб.

За последно Пит беше основна звезда в трилъра " Убийствен трен " и драмата " Вавилон ". Скоро ще го забележим против Джордж Клуни в ябълковия трилър " Вълци ". Освен това ще взе участие дружно с Хавиер Бардем и Дамсон Идрис в неозаглавен филм за Формула 1 от режисьора на " Топ Гън: Маверик " - Джоузеф Козински.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР