Според Human Design, неговите изследвания и предвиждания - 2023 година

...
Според Human Design, неговите изследвания и предвиждания - 2023 година
Коментари Харесай

Човешкият дизайн и отвъд него

Според Human Design, неговите проучвания и предвиждания - 2023 година ще бъде по-емоционална. " Няма да бъдем спокойни, а ще бъдем принудени да реагираме прочувствено на събитията към нас ", споделя Нора Дервенска.

Според нея сложната обстановката към земетресението в Турция може да се свърже с влизането на Марс в " портала на глада ", което се отнася до глада на всички равнища. " Можем да намесим и пирамидата на Маслоу - за задоволяването на главните ни човешки потребности. А Марс е с извънредно войнствена сила. Това, в композиция с " портала на рецесията ", в която Нептун е повече от година и ще продължи да бъде още две - се претърпява на доста ниско равнище от доста хора ", съгласно Нора.

Тя обаче е оптимист, тъй като системата Human Design дава опция на човек да познава по-добре себе си, с цел да може външните въздействия да не са от толкоз огромно значение.

Още в подкаста:
Какво има в " канала на прозренията "?

Как да взаимодействаме със съзидателната сила?

Как да влияем на епигенетиката си през въпросните 7 години, през които клетките ни се сменят напълно?
Чуйте диалога!



Повече за Нора Дервенска:

 Какво е Хюман Дизайн и кои сме ние в него? Виж още

Изцяло ангажирана да взаимодейства, посредством мощните страни, по отношение на съответната среда и там, където може да се обогатява. Нора е изцяло отдадена на необятното знание за човешкото създание Human Design и голям брой производни или синтезирани в него системи от познания, като И Дзин, Ген Ключове, Бан Ту, Кабала, Митологична Астрология, Поведенческа генетика, Епигенетика, Неврология, Биохимия, Квантова физика, най-много Когнитивна и Трансперсонална логика на психиката. Това я екипира с едно фундаментално схващане за структурата и механиката на живота.

 Изкуственият разсъдък като огледало на индивида Виж още

Преди да се срещне със системата Human Design, Елеонора приключва Комуникации и Психология, след което се отдава на проучване на човешките организации и логиката на психиката на организационното създание. С магистърска степен по Бизнес Администрация, компетентност Мениджмънт и Лидерство, работи на практика в голям брой просветителни и юношески планове, преподава повече от седем години Управление на Творческите процеси в бизнеса към департамент за Пространствен и Продуктов дизайн на Нов Български Университет. Същевременно, практикувайки ръководство на планове в областта на креативните концепции, изкуството, дизайна и връзките, се слага в среда за проучване в дълбочина на връзките сред хората. Изследва по какъв начин информацията и силата непрестанно се предават на умишлено, и неумишлено равнище сред човешките същества, когато са обвързани, в каквито и да било взаимоотношения между тях.

 Снимки: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg



Последвайте ни в: - - -
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР