Според хороскопа на Овена през септември 2023 г. рискът от

...
Според хороскопа на Овена през септември 2023 г. рискът от
Коментари Харесай

Овни, очаква ви един КРИТИЧЕН септември

Според хороскопа на Овена през септември 2023 година рискът от спорове се усилва. Можете да оправдаете избухливостта си с всичко, само че фактът си остава факт: Решенията, взети въз основата на страстите, са неправилни. Не можете да доведете обстановката до сериозна точка. В месеца на Дева всички преимущества и дефекти се виждат от пръв взор, нищо не може да се скрие. За да не усложняват живота си, Овните би трябвало трезво да преценяват своите благоприятни условия и обстановката като цяло. Такава линия на държание ще ви избави от доста проблеми. В случай на подозрение можете да се доверите на интуицията си; по време на жътвеното пълнолуние през септември подсъзнанието работи изключително интензивно, насочвайки мислите в вярната посока. В процеса на самопознание Овните, които са изгубили смисъла на живота, ще се оживят още веднъж.

Финансовата обстановка при започване на септември ще бъде смесена. От една страна, бонус, прилична заплата, а от друга - непланирани разноски. За да избегнете проблеми, хороскопът на Овена поучава да не се поддавате на прочувствени импулси. Необходимостта да вземете заем за лекуване, отдих или ремонт е постоянно срещано събитие, би трябвало умело да методите към процедурата по регистрация. Под въздействието на Венера в Дева може да се развие чувство за нестабилност на протичащото се. За родения водач и войник Овен несигурността е непоносима и даже съдбовна. За да не се занимавате със самооценка, би трябвало да трансформирате силата на прекарванията в нещо съответно. Кратко пътешестване ще ви помогне да разтърсите нещата и да погледнете на тях по нов метод.

В средата на месеца ще ви се наложи да се лутате по служебни или персонални въпроси. За страдание проблемите ще пораждат един след различен. Според общия хороскоп на Овена през септември 2023 година триумфът не може да бъде реализиран без компликации. Опитите за машинация ще доведат до загуба на известност и ще бъде доста мъчно да се възвърне изгубеното доверие. Необходимо е да се придържате към правилото: придвижването е живот. Всяка упорита работа по време на Меркурий в Дева дава отлични резултати, можете да започнете нови планове и да проведете значими срещи. Овните обаче би трябвало да извърнат внимание на обстоятелството, че този съвет се отнася и за здравето. Въпреки че преди не е било допустимо да се придържате към положителни привички, време е да настроите тялото си да работи вярно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР