Според хематолога д-р Чавдар Ботев България е привилегирована относно количеството

...
Според хематолога д-р Чавдар Ботев България е привилегирована относно количеството
Коментари Харесай

Чавдар Ботев: СЗО счита, че ивермектинът е едно от най-безопасните лекарства

Според хематолога доктор Чавдар Ботев България е привилегирована по отношение на количеството ваксини, които ще дойдат, поради обстоятелството, че е част от Европейския съюз.

 Лекарство с ивермектин към този момент е в аптеките Виж още

" Ние би трябвало да получим тези ваксини, с цел да можем да водим един естествен метод на живот ", изясни той.

Хематологът уточни, че новите варианти на ковид допускат и нови ваксини.

" Например, компанията Moderna към този момент създава. За благополучие, има нова вълна от ваксини, които ще нападат разнообразни елементи на вируса. Очертава се потреблението на по този начин наречените мукозни ваксини. Те подкрепят образуването на имуноглобулин А и на Т-клетъчния имунитет ", добави той.

Д-р Чавдар Ботев разяснява известието на компанията, произвеждаща ивермектин, че то не работи против ковид.

" Тя няма интерес да го записва, тъй като патентът към този момент е минал. Групи учени и обособени страни финансират изследванията, тъй че се е събрала доста огромна информация ", разясни медикът.

Той изясни и дали в България може да се разчита на ивермектина, като разясни, че когато има ново лекарство, то би трябвало да се потвърди по избран път.

" Тук нещата малко се нарушават. При нас се появява едно заболяване и ние нямаме никакво лекарство. Добре е да се употребяват такива, които са регистрирани, и се знае, че не са нездравословни. Например, за ивермектина СЗО смята, че е едно от най-безопасните и към този момент са го приели 4 милиарда души ", съобщи доктор Ботев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР