Според ГЕРБ е антиевропейско поведение да отхвърлиш Истанбулската конвенция, джендър

...
Според ГЕРБ е антиевропейско поведение да отхвърлиш Истанбулската конвенция, джендър
Коментари Харесай

Actualno.com пита БСП: Защо евродепутатите ви гласуваха против евросанкции за корупция?

" Според ГЕРБ е антиевропейско държание да отхвърлиш Истанбулската спогодба, джендър идеологията и Пакта за миграцията. Това съгласно тях е антиевропейско, само че е европейско безстопанствено да пилееш европейските пари ". Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада през днешния ден, 31 януари, в коментар за абсурда " Ало, Банов съм ". Тя категорично съобщи, че " съгласно Лиляна Павлова на откриването на същото това " Ларго " са изразходени 53 млн. лв. европейски пари. ГЕРБ - жителите за европейско развиване се превръщате в жители за антиевропейско развиване на България ".
Предвид декларираната от аления водач непримирима позиция за битка с корупцията, показана с образец съответно за случай на възможна корупция с евросредства, Actualno.com си разреши да изпрати до безусловно всички депутати на Българска социалистическа партия, в това число и до госпожа Нинова, както и на формалния имейл за пресконтакти на Българска социалистическа партия следното електронно известие:
" Ние, публицистите от редакцията на Actualno.com имаме един основен въпрос, на който доста настояваме да ни отговорите. Опитахме се да го зададем на госпожа Елена Йончева през вчерашния ден по време на конференцията, на която трябваше да бъде оголен " следващият голям корупционен скандал ". За страдание, обаче, или останахме неразбрани, или госпожа Йончева се направи, че не ни схваща. Затова ние го задаваме още веднъж и ще продължаваме да го задаваме по всички вероятни канали и способи, до момента в който не получим съответен отговор.
Ето го и въпроса:
гласоподаваха в Екологичен потенциал срещу
Надяваме се този път да сме били задоволително ясни в питането си! Благодарим авансово за противоположната връзка! "
Въпросът ни е пределно елементарен и го задаваме на всички депутати на Българска социалистическа партия с една-единствена цел - обществено Столетницата да изясни дали това е партийна позиция или позиция на въпросните трима евродепутати. Смятаме, че дейностите приказват по-силно от думите - гласуването на тримата евродепутати е деяние, изявата на госпожа Нинова на парламентарната естрада е " говорене на думи ". Уточняваме и, че при гласуването в Екологичен потенциал особено по тази точка присъединяване не взе водачът на ПЕС, някогашен ръководител на Българска социалистическа партия и някогашен министър председател Сергей Станишев - за какво?
Предвид днешната действителност и предстоящите мигновено нападки с оглед въпроса ни, представяме няколко доказателства за неутралността ни:
КОРУПЦИЯТА БИЛА САМО СУБЕКТИВНО УСЕЩАНЕ... ТВЪРДИ съдебна експертиза В ГЕРБ
ЗАКОННО Е И ЗАТОВА ПОЛУДЯВАМЕ
БОЙКО БОРИСОВ Е НЕВИНЕН!
БОРИСОВ КАТО В МАТРИЦАТА
ПСЕВДО ВАЛЕРИ
ХУБАВА РАБОТА, АМА БОЙКОВА
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР