Според френския астролог Мишел дьо Нострадам 2023 година няма да

...
Според френския астролог Мишел дьо Нострадам 2023 година няма да
Коментари Харесай

През 2023 г. ще се случат хиляди неприятни събития, според Нострадамус

Според френския астролог Мишел дьо Нострадам 2023 година няма да е спокойна, а в света ще се случат хиляди неприятни събития. Човекът, написал 6338-те пророчества, от дълго време си е отишъл - откакто умря на 2 юли 1566 година, само че и неговите предсказания не престават да съществуват, като над 70% са докладвани от Годишния хороскоп като фактически сбъднати.

" Двамата кандидати ще се обединят

когато множеството други се обединят с Марс.

Африкански водач е изплашен и съкрушен

Двойният съюз е разграничен от флота "

Веднага откакто бе оповестено предсказанието му, започнаха и спекулации кой е африканският водач. Някои виждат в него залеза на Илон Мъск, който е роден в ЮАР.

Пет смразяващи прогнози за 2023 г. разкрива френският астролог Мишел дьо Нострадам.

Първо, спорът в Украйна, породен от нашествието на Русия, се предвижда от Нострадамус като още по-голям и даже еволюиращ в пълномащабна Трета международна война.

Прогнозата се основава на ред, написан от Нострадамус, който гласи: " Седем месеца Великата война, хора мъртви от зли каузи ".

Това обаче може да се отнася и до спора в Югоизточна Азия сред Китай и Тайван, и опцията за спор, обвързван с нуклеарна сила.

Конфликтът може и да ескалира, защото Съединени американски щати оповестиха, че ще усилят поддръжката си за Тайван, одобрявайки законопроект от 6,5 милиарда $ за поддръжка на защитата на страната против Китай.

Все отново в прогнозите на Нострадамус не всичко е обречено и тъмно, защото идната година може да има голям пробив в космоса.

Астрологът написа, че светлина ще падне върху Марс, което допуска отваряне на опция — може ли хората да посетят четвъртата планета от слънцето до 2023 година?

Ако Ричард Брансън, Илон Мъск или Джеф Безос имат нещо общо с това, тогава може би.

А що се отнася до 85-годишния папа Франциск — той може да се отдръпна до 2023 година, като мястото му ще заеме много застрашителен водач, счита астрологът.

Предсказанието гласи:  " В последното гонене на Светата римска черква ще бъде Петър Римлянинът, който ще пасе стадото си измежду доста тествания, след което градът със седем хълма ще бъде опустошен и страшния Съдия ще съди хората. Край. "

Небесен пожар върху Кралската постройка също е предсказан от астролога, което допуска, че целият свят се трансформира доста или това просто е краят на времената — всеки да го схваща както си реши.

Въпреки това, Нострадамус също приказва за нов международен ред, който ще види съюза на две сили — евентуално мъж и жена — да се обединят. Уви, той предвижда, че няма да продължи дълго.

Нострадамус е роден в Сен Реми дьо Прованс, Южна Франция, на 14 декември 1503 година и е прочут френски доктор, кабалист и фармацевт, само че международна известност получава най-много с книгата си " Les Prophéties ", чието първо издание е оповестено през 1555 година

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР