Според феновете, Галя от Каризма е сред участниците в Маскираният

...
Според феновете, Галя от Каризма е сред участниците в Маскираният
Коментари Харесай

Галя от Каризма е Госпожицата в Маскираният певец?

Според почитателите, Галя от Каризма е измежду участниците в Маскираният артист, разбра HotArena.

Някогашната партньорка на Миро се поизложи в последното издание на " Като две капки вода " и евентуално Маги Халваджиян в този момент й дава опция да се оправдава. Смята се, че певицата от Ямбол се крие под костюма на Госпожицата, която в първия епизод извърши Midnight Sky на Майли Сайръс. Уликите на Госпожицата като че ли са писани на Галя - като извадена от комикс, счита се за спокойна и уравновесена, само че не се знае в кой миг ще избухне.

Освен всичко друго, Госпожицата се въодушевява от откриването на далечни светове - в случай че допуснем, че Англия, където Галя живя години наред, само че без пробив в музиката, въпреки всичко е относително надалеч от Ямбол и София. Сред другите обвинени попадат най-различни певици и актьори, само че трима от тях се обрисуват по-категорично. Зрителите са уверени, че Иво Димчев е Прилепът. Самият той, естествено, отхвърля. Целият облик припомня на атрактивния артист, само че уликите за него са прекомерно еднообразни и постни и могат да бъдат изтъкнати за съвсем всеки различен от участниците: " Предизвикателен, обича да притегля вниманието, не се опасява да пада от високо ". 

Дара Екимова, дъщерята на Дими от Сленг, сякаш е под зрелищните одежди на Порцелана: " нежен, трошлив и доста надарен ". Според уликите родителите, огромните порцелани, постоянно го оставяли самичък, тъй като работели за усмивките на други хора. Мая Бежанска най-вероятно е Гъбарко - който си живее в приказка. Както се знае, куклената актриса най-често влиза в детски спектакли, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР