Според експерти, които внимателно изучават предвещаното от френския пророк Мишел

...
Според експерти, които внимателно изучават предвещаното от френския пророк Мишел
Коментари Харесай

Зловещо пророчество на Нострадамус погребва света след...

Според специалисти, които деликатно учат предвещаното от френския оракул Мишел Нострадамус, в напълно близко бъдеще ни чака края на света. Изследователите считат, че в своите катрени - четиристишия, предсказателят приказва доста ясно за разрушителните катаклизми на Земята, които предвещават неотдавнашен завършек на човешката цивилизация и гибелта на всичко живо.

Изследователите считат, че Ностадамус е предсказал, че нашата планета ще претърпи крах откакто Леопард и Глиган се срещнат на Марсово поле през третия месец на Слънцето. Насочвайки погледа си към небето, леопардът ще види плаващ Орел покрай Слънцето. Това гласи написаният от пророка текст.

Според тълкувателите на написаното от предсказателя, на 30 август 2019 година Слънцето ще спре да грее. Независимите откриватели смятат, че тълкуването на това предсказване е следното: глиган и леопард са знаци на произшествия и естествени бедствия. Когато Слънцето се окаже в съзвездието Лъв, поредност от ужасни бедствия ще стартират да се случват на нашата планета. В последна сметка, заради пагубните промени на Земята, полюсите на планетата ще се трансформират и магнитното поле ще изчезне.

Бързото повишение на температурата ще докара до изпаряването на водата и на Земята ще изригват вулкани, ще бушуват урагани. На планетата ще загинат всички живи същества. Разбира се, в последните години е имало и други пророчества за " края на света ", които в действителност не се сбъднаха, тъй че в наши дни човечеството се отнася по-скоро със песимизъм към сходни предсказания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР