Според експерта по сигурност и охрана Здравко Дерелиев при обир

...
Според експерта по сигурност и охрана Здравко Дерелиев при обир
Коментари Харесай

Експерт за обирите на инкасо автомобили: Винаги има информация отвътре

Според специалиста по сигурност и защита Здравко Дерелиев при грабеж на инкасо автомобил постоянно има информация от вътрешната страна. Това сподели той пред Нова тв. При грабеж на подобен автомобил в София бяха отмъкнати над 5 млн. лв.. Полицията търси четирима души.

Дерелиев напомни, че придвижването на бронираната кола е било възпрепятствано от двата автомобила на обирджиите. По думите му е въпрос на човешко решение дали в случай че единият от охранителите, който стои отвън автомобила, бъде измъчван, сътрудника му ще остави парите без контрол, с цел да му помогне.

Експертът посочи, че наредбата за транспорт на скъпи колета и товари не може да регламентира всеки дребен подробност от работата на чиновниците в бранша. „ Тя дава опция всяка една охранителна компания, осъществяваща сходна активност, да сътвори ред от вътрешни правила, тактичност и тактика по какъв начин ще се извършва тази инкасова активност ”, сподели Дерелиев като акцентира, че те подлежат на надзор от Министерство на вътрешните работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР