Според едно скорошно изследване на група специалисти от японски университет,

...
Според едно скорошно изследване на група специалисти от японски университет,
Коментари Харесай

Какво издават вкусовите ти предпочитания за характера ти?

Според едно скорошно проучване на група експерти от японски университет, обичаната храна на всеки един човек може да разкрие освен вкусовите му желания, само че и много огромна част от неговия темперамент. Вижте мнението на учените за за всеки, съгласно обичаната му храна от шестте съществени хранителни продукта.
Феновете на плодове
Ако сте от тези, които постоянно протягат ръка към дините, ягодите, пъпешите, ябълките и всичките останали плодове, най-вероятно сте сензитивна персона. Понеже сте доста състрадателни, вашите препоръки и другарство са високо оценени. Със сигурност не принадлежите към най-амбициозните хора и заради тази причина професионалното си развиване постоянно го поставяте на назад във времето.
Почитатели на зеленчуци
 5 национални кухни, които наложително би трябвало да опитаме 5 национални кухни, които наложително би трябвало да опитаме
Всички знаем, че българската кухня е повече от чудесна. Нашите гозби, печива и скара изумяват чужденци от целия свят, а розовите ни дом...
Хората, чийто чинии са цялостни главно със зеленчук, са извънредно витални и кипят от сила. Те са приветливи, контактни и могат бързо да осъществят задачите си. Постигат своите триумфи и в работата и в ученето. Въпреки стомашните си недоволства, като цяло имат положително здравословно положение.
Любители на мръвката
Групата на запалените месоядци се отличава много постоянно с непредвидимо държание и импулсивни решения. Заради това спорно поведение в живота им се редуват стадии на триумфи и падения. Мразят да ги подлагат на критика и в случай че някой се осмели въпреки всичко да го направи, ще отнесе сериозен яд. Любителите на месото е добре да гледат съществено на здравето си, тъй като несъразмерната консумация на локални артикули води след себе си сърдечно-съдови проблеми.
Почитатели на мазни храни
изобщо не си и помисляйте, че това са прекомерно неенергични и бавни хора. Напротив, прекаляващите с блажното са цялостни с сила. Благодарение на това, могат да развият сериозна кариера. Нямат доста другари, само че дребната част близки хора към тях напряко ги обожават, тъй като са открити, откровени и забавни. Трудно човек може да им устои на чара.
 Как се трансформират усетите ни към храната Как се трансформират усетите ни към храната
Днес е интернационалния ден на детето, който всички малчугани чакат с неспокойствие. Води началото си от 1925 година когато се организира Све...
Почитатели на риба
Ако сте от тези, които всекидневно могат да употребяват с приятност риба и морски блага, евентуално сте рационална, спокойна и предприемчива натура. Учените са на мнение, че точно такива хора могат да бъдат идеалната половинка, защото са извънредно деликатни и старателни към обичаните си същества. Като проблем, който може да се означи при тях е, че избират да не са откровени от време на време. Това нормално се случва, когато имат безпокойство, че е допустимо с мнението си да наранят някого.
Пристрастените към подправки
Със сигурност към вас има най-малко един човек, който няма да стартира да се храни, без да овкуси щедро яденето си с черен пипер да вземем за пример или някаква друга ароматна фалшификация. Без да се замисляте ще потвърдите, че той е много колоритна и темпераментна персона. Наистина в такива хора не стопират да бушуват страсти, само че очевидно това им подхожда, тъй като в случай че нямаше неспокойствие и адреналин, животът ще им бъде сив и отегчителен.
Как мислите, вие отговаряте ли на някое от горните описания?

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР