Според едни от най-уважаваните автори, терапевти и духовни учители този

...
Според едни от най-уважаваните автори, терапевти и духовни учители този
Коментари Харесай

Ангелските Числа Са Навсякъде Около Нас И Ни Помагат В Най-Трудни Моменти

Според едни от най-уважаваните създатели, терапевти и духовни учители този феномен се появява като част от „ духовното събуждане “ на човечеството. Нивото на нематериалност се усилва и ангелите взимат интензивно присъединяване в този развой.

Ангелите (или нашите духовни водачи) ни насочват благодарение на мисли, усеща, думи и облици. Те ни демонстрират „ знаци “, неща, които виждаме постоянно. Едни от тези „ знаци “ са повтарящите се цифри, познати като благ цифри.

Според Дорийн Върчу, създател на „ Лечение благодарение на Ангелите “ и терапевт „ ангелите дават най-хубавото от себе си, с цел да привлекат вниманието ни и да поддържат връзка с нас. Така ни оказват помощ да излекуваме живота си. Твърде постоянно обаче ние не обръщаме внимание на знаците, като ги дефинираме като елементарни съвпадения или игра на въображението. “

Един от най-често срещаните метод за другарство от страна на ангелите са поредните цифри. Това става по два метода.

Първият е като просто прошепват в ухото ви към какво би трябвало да насочите вниманието си – часовника, телефонен номер други цифри, намиращи се наоколо. Ангелите желаят да ви оказват помощ благодарение на тези цифри, като насочват вниманието ви още веднъж и още веднъж.

Другият метод е като подреждат нещата по този начин, че да видите избрани цифри в тъкмо избран миг, с цел да знаете, че не сте сами и те са до вас, с цел да ви оказват помощ.

Когато забележите избрани цифри, които виждате още веднъж и още веднъж, помолете ангелите за упътвания, с цел да разберете какво значат. Внимавайте с мислите си и се фокусирайте върху желанията си, не върху това, което не желаете.

Още великият мъдрец, мъдрец и математик Питагор е споделил, че всичко във Вселената е подредено с математическа акуратност и всяко число има свои трептения и значение. Поставянето на номерата в поредност има особено значение.

Нумерологията е антична и свещена просвета, която има своето значение и до ден сегашен. Числата ни оказват помощ в три насоки – демонстрират ни уроците, които би трябвало да усвоим, опциите за напредък и насоките, съдържащи се във всеки опит.

Когато започнете да разпознавате и интерпретирате числата ще усетите връзката с ангелите. Тази връзка ще им разреши да ви дават насоки и упътвания и ще ви разреши да достигнете мир, вяра и обич.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР