Според една мъдрост, която циркулира редовно из социалните мрежи, парите

...
Според една мъдрост, която циркулира редовно из социалните мрежи, парите
Коментари Харесай

Лукс за 38 хил. евро с частен плаж и остров! Ето тук вдигат скандали момичетата от "Ергенът"

Според една мъдрост, която циркулира постоянно из обществените мрежи, " парите не могат да купят благополучие, само че е по-удобно да плачеш в Мерцедес, в сравнение с колело ". Та по този начин е и с девойките от " Ергенът " - всеки може да плаче в панелка в " Люлин ", само че друго си е да рониш сълзи в бална рокля и във вила за стотина хиляди евро! Защото точно толкоз коства престоят в Гьокче Джемиле - имението от " Ергенът ".

Че имението е първокласно, няма спор, само че дано надникнем малко по-внимателно във вилата, тъй като с изключение на на фотография, няма да ни се отдаде опция. 7 нощувки там в интервала, в който е снимано предаването, единствено за 6 души, коства 7500 евро. 

Виж още: Каква е цената на " Ергенът " и за какво Бонбонова е спала цяла седмица след края на шоуто?

Но девойките бяха 22, т.е. съгласно ценоразписа на уеб страницата една седмица е коствала 27000 евро. Е, добре, че предаването е снимано през есента, тъй като в дейния сезон цената би била с 11 хиляди нагоре.

За тези пари гостите на вилата не получават по никакъв начин малко. Освен първокласното настаняване е включена закуска, трансфер от летище, частен плаж и остров, мезета на поискване, еднодневно сафари, частен тенис корт, инструктор по водни спортове плюс екипировка за тях. 

Виж още: Конкуренцията не ѝ понася: Гери Стаменова е идната, която напуща? 

Ако въпреки всичко решите да си подарите подобен разкош вместо да си купите къща в някое родно планинско село, ще можете да поплувате в басейна, в който Дениз развърза банския на Александра. 

Ще можете даже да поседите на онази скамейка, в която малко буболече полази косите на самата Зори Джи и Виктор го махна. 

Виж още: " Излизай от водата, с цел да не ръждяса отвертката ": Вели Отвертката отново предизвика със снимките 

А съгласно уеб страницата на имението се оферират и спомагателни услуги против възнаграждение, тъй че ще може да попитате и за бели денс уроци. Както и за " розееееее ". 

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/
https://www.instagram.com/gokcegemile/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР