Според древния китайски хороскоп зодиите не са тези, които са

...
Според древния китайски хороскоп зодиите не са тези, които са
Коментари Харесай

Древен китайски хороскоп разкрива съдбата на всяка зодия

Според античния китайски хороскоп зодиите не са тези, които са ни известни през днешния ден. Ето какво вещае той.

Зи ( Раждане ) - родените от 22 декември-20 януари

Тези хора са потопени в личния си вътрешен свят. Обикновено те са замислени и не са прекомерно общителни, само че са проницателни и далновидни. Никакви трудности и компликации не могат да ги спрат. 

Чоу (Развитие) - родените от 21 януари до 18 февруари

Хората, родени на тези дати, са водачи. Те с лекост реализират контакт с всеки. Благодарение на отличните отзивчиви умения, бързо се изкачват в кариерната стълбица.

В същото време родените преди 5 февруари (знака на Вола) се отличават със спокоен темперамент. Родените след тази дата (знак на Тигъра) са мощни натури.

Ин ( Сила ) - родените от 19 февруари до 20 март

Тези хора постоянно са отворени за другарство. Много обичат да мечтаят. Родените преди 6 март са властни и буйни натури, а тези, чиято дата на раждане е след тази дата, са доста очарователни, само че в това време много скромни и неспокойни хора.

Mао ( Отворена врата ) - родените от 21 март до 20 април

Това са ярки и изобретателни персони. Те стартират всяко начинание с възторг, само че постоянно се отхвърлят по средата на пътя. За тях е доста значимо да усещат обич и грижа от околните. В същото време те са огромни оптимисти и са способни да заразят всички в близост с позитивното си отношение към живота.

Чен ( Движение ) - родените от 21 април до 21 май

Те са известни със своите привички непрекъснато да събират нещо, само че не са склонни към лакомия. Хората от този знак са доста привлекателни и сантиментални.

Су ( Изпълнение ) - родените от 22 май до 21 юни

Креативни хора, които демонстрират качествата си в доста области едновременно, тъй като всичко им е забавно и ги пленява. Те имат извънредно променливи възгледи, постоянно се стремят към новото и непознатото. 
Друидски хороскоп за 2022 година
Друидите, които са живеели на Земята през първото хилядолетие, са имали личен календар, посредством който са определяли бъдещето.Календарът...
Прочети повече
У ( Баланс ) - родените от 22 юни до 23 юли

Тези хора през целия си живот се стремят да си обезпечат благоденствие и комфорт. За тях това е доста значимо. Те ценят парите и в никакъв случай не ги харчат с лека ръка. 

Шен ( Зрялост ) - родените от 24 август до 23 септември

За тези хора личното им благоденствие и потребности постоянно са преди всичко. Обикновено те са доста сполучливи в областта на търговията, с помощта на прагматичното си мислене и вродена ловкост. 

Ю ( Затворена врата ) - родените от 24 септември до 23 октомври
Женски хороскоп за 2022 година
Ето какво чака представителките на всяка зодия през 2022 година. Овен Началото на годината е подобаващ миг за дамите от тази знак...
Прочети повече
За тези хора почивката и грижата за здравето им е доста значима. В противоположен случай те просто губят силата си. 

Шуи ( Унищожение ) - родените от 24 октомври до 22 ноември

Тези хора имат отлична вътрешен глас. Те са задоволително решителни, с цел да се борят за задачите си до дъно. Те знаят по какъв начин да се оправят с вътрешните си страхове.

Хай ( Убежище ) - родените от 23 ноември до 21 декември

Те са огромни идеалисти. Тези хора са в положение да се откажат от нещо значително и материално в името на нещо ново и духовно. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР