Според доц. д-р Кънчо Стойчев разривът на ОП е очакванДве

...
Според доц. д-р Кънчо Стойчев разривът на ОП е очакванДве
Коментари Харесай

Политолог: Предсрочни парламентарни избори не се задават

Според доцент доктор Кънчо Стойчев разривът на Оперативна програма е предстоящ

Две събития белязаха началото и края на динамичната политическа седмица у нас. Разрив в „ Обединени патриоти “, довел до свалянето на водача на „ Атака “ Волен Сидеров от председателския пост на парламентарната група. И  провален спор за машинното гласоподаване поради неналичието на кворум. Анализът - политолозите Стойчо Стойчев и Петър Чолаков.

„ Смъртта на Оперативна програма беше от дълго време предизвестена. Дотолкова, доколкото постоянно е имало съществени спорове сред тях. Това не е изолиран случай ”. Това съобщи в предаването „ Събуди се ” политологът Петър Чолаков.



Според доцент доктор Кънчо Стойчев този процес на нещата е бил предстоящ. По думите му, откакто Валери Симеонов загуби вицепремиерския си пост се е разрушил салдото, за който партиите членки на дребната коалиция са се споразумели.

„ Предсрочни парламентарни избори не се задават на хоризонта. Малката коалиция има интерес да стои във властта. Т.нар. популистки избор в България е 15%. Така че и „ Атака ” да изчезне дефинитивно, това място ще бъде заето от друга групировка ”, разяснява Петър Чолаков. / Нова тв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР