Според документите на Ватикана монахинята Мария Кроцифиса дела Концезионе е

...
Според документите на Ватикана монахинята Мария Кроцифиса дела Концезионе е
Коментари Харесай

Дяволът Облада Монахинята Мария И Написа Това С Нейната Ръка! Днес Го Разкодираха И Светът Спря! Шок Снимки, Бог Е

Според документите на Ватикана монахинята Мария Кроцифиса каузи Концезионе е била обладана от дявола. В записите попадат шокиращи свидетелски показания по какъв начин младата жена е говорила на неразбираеми антични езици, извивала е тялото си по невъзможни способи, нападала и съществено е наранила други монахини.

Когато я заварили да се съвкупява в животни в плевнята на манастира незабавно извикали екзорсист от Ватикана, който документирал случая и подхванал екзорсизъм.

Най-зловещия артефакт от смразяващата преживелица е писмо, което монахинята е написала в положение на транс през 1676. Писмото е от неразбираеми за учените, само че деликатно изписани знаци и до през днешния ден никой не е бил в положение да го разкодира.

В следствие дяволът е пропъден от младата жена, която разказала, че си спомня всичко. Тя е безапелационна, че персонално сатаната е написал писмото, контролирайки нейната ръка, и то е извънредно значимо обръщение за човечеството. Жената нямала й разбиране какво е написано в него.

Оригиналът е прибавен в документите по екзорсизъма:



Специалисти от научния център „ Лудум “ в Сицилия най-сетне са съумели да разшифроват елементи от писмото, предава „ Дейли Стар “. От години са се борили с неразбираемия код, до момента в който с тях не се е свързала сатанинска фракция, която им е предоставила програмен продукт, с който да разшифроват странното писание.

Сатанистите твърдели, че това е модифициран програмен продукт за криптиране на Централно разузнавателно управление на САЩ, в който са въведени няколко „ умрели “ антични езика. От сектата били безапелационни, че писмото било написано на „ демонски език “ и неговото обръщение би трябвало да бъде чуто от света.

За учудване на учените софтуерът съумял да дешифрира няколко фрази, от които ще изтръпнете:

„ Бог си мисли на вятъра, че може да освободи смъртните “

„ Бог е фиктивен от хората, и тази система не е потребна за никого “

„ Най-накрая Стикс ще пристигна сигурно “ /Стикс е реката, която разделя света на живите и мъртвите в древногръцката митология/

Остатъка от писмото е неясен.

Изключително злокобни слова, само че в никакъв случай не би трябвало да забравяме едно! Библията разказва сатаната като „ великия лъжец “ и неговите слова постоянно са лъжливи. Ако това в действителност са думите на дявола, то би трябвало да имаме вяра тъкмо в противоположното!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР