Според доклад служителите на руската президентска администрация вече нямат право

...
Според доклад служителите на руската президентска администрация вече нямат право
Коментари Харесай

Кремъл забранява iPhone?

Според отчет чиновниците на съветската президентска администрация към този момент нямат право да употребяват iPhone на Apple заради опасения за отбрана на данните. Забраната ще влезе в действие на 1 април, написа вестник " Комерсант ", като се базира на вътрешни източници. " С iPhone е свършено: или го изхвърляте, или го давате на децата ", цитира вестникът думите на участник в съвещание на президентската администрация.

Като заместители щели да бъдат предложени смарт телефони с друга операционна система.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в началото не можа да удостовери тази информация, само че посочи, че по този начин или другояче не е разрешено смарт телефоните да се употребяват по публични и работни мотиви.

Веднага след съветската инвазия в Украйна преди година разследващите служби на Съединени американски щати и Англия оповестиха, че са знаели за проектите на съветския президент Владимир Путин. А и потвърдиха това с предизвестията си авансово. Не е ясно обаче по какъв начин са се сдобили с тази информация.

Путин нееднократно е подчертавал, че не има смарт телефон. Според Песков обаче съветският президент понякога употребява интернет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР