Според дипломата Съединените щати винаги са признавали Крим и Донбас

...
Според дипломата Съединените щати винаги са признавали Крим и Донбас
Коментари Харесай

САЩ: Украйна ще може да си върне Крим и Донбас

Според дипломата Съединените щати постоянно са признавали Крим и Донбас за украински. Тя увери, че Вашингтон е заинтригуван въоръжените сили на Украйна да прогонят съветската войска от всички окупирани територии и са подготвени да усилват доставките на оръжие, колкото е належащо.

„ Искаме Украйна да завоюва тази война! И ние работим всеки ден, с цел да се случи това. Съединените щати към този момент са доставили повече оръжия на Украйна от която и да е друга страна и ние ще продължим да го вършим “, съобщи Куин, представена от УНИАН.

Обобщавайки, дипломатът означи, че в случай че въоръжените сили на Украйна преминат в контраатака, решението до каква степен да отблъсне съветската войска ще зависи единствено от Украйна.

Припомняме, че Съединени американски щати утвърдиха рекорден пакет от помощ за Украйна на обща стойност към 40 милиарда $, който обгръща увеличение на финансирането за пълномощията на президента. Сега документът би трябвало да бъде утвърдена от Сената на Конгреса и подписан от президента на Съединени американски щати Джо Байдън. Очаква се да бъде признат тази седмица.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР