Според Деси Банова реакцията на полицията много се е забавила Деси

...
Според Деси Банова реакцията на полицията много се е забавила
Деси
Коментари Харесай

Деси Банова: Разочарована съм от действията на институциите!

Според Деси Банова реакцията на полицията доста се е забавила
Деси Банова е разочарована от институциите. „Разочарована съм от дейностите на институциите и тяхната реакция във връзка на кражбата на автомобила ми преди дни.

Ако бяхме в една естествена страна, когато на първата минута се обадиш, че ти крадат колата пред очите, незабавно се задейства полицията и позитивен резултат се следи, а у нас всичко в тази посока е цялостен фарс.“

Това показа пред „България Днес“ съпругата на президента Росен Плевнелиев – Десислава, която преди ден разбра, че арестуваният за откраднатия й джип Илиян Димитров-Бабичката към този момент е на независимост.
Пародия
„Има единствено оперативни данни и догадки, само че не и доказателства“, беше претекстът на Софийския градски съд да пусне обвинявания за кражбата на автомобила на президента Росен Плевнелиев.

„Трябваше на петата минута да има реакция от полицията и да заловен причинителите. Още повече изходът за Околовръстен път е единствено в една посока. И те в случай че имаха бърза реакция, просто щяха да блокират изхода към Горубляне и всичко да е тъкмо.

Страшно доста се забави реакцията на полицията и второ – не знам цялото задържане на този човек дали не беше просто прахуляк в очите на хората. Разбрах, че той е престъпно проявен, не съм сигурна дали е взел участие в кражбата, само че и да е, то очевидно няма проблем да го пуснат.

Това е подигравка просто – задържат го, с цел да покажат някакво деяние, след което го пускат. Какъв е смисълът въобще от това? А двамата други въобще не бяха открити, по какъв начин по този начин се изпариха, автомобилът също с тях?

Пародия, по какъв начин по различен метод да го нарека, извънредно съм разочарована от дейностите на институциите. И нямам илюзии, че тези хора могат дейно да ни пазят. Не дръзвам да стигам до такава степен да мисля, че има по-голяма скица и че всички са забъркани в нея, само че мога да допускам, нали?“, тъжна е Деси Банова.
Медиен шум
„Може би тъй като подвигнах медиен звук, тъй като приказвах намерено за това, което ми се случи, и по тази причина въпреки всичко имаше някакво деяние. Но на множеството хора им се споделя: „Извършителят не е открит, съжаляваме“, и с това се завършва казусът.

Никой не може да ме убеди, че в столичен мол, измежду бял ден, пред очите на толкоз доста хора, с камери и това да се случва за четвърти път в границите на един месец, това ми го споделиха от полицията, не може да се вземат ограничения и да се предотвратят кражбите.

И какво излиза в този момент – че полицията или знае тези хора, или не ги знае, само че няма запас да ги хване или не желае да ги хване? Какъв да е другият ми извод в този случай“, риторично пита Деси и си дава отговор.

„Явно всеки би трябвало самичък да взима ограничения да пази имуществото и хората до себе си. И въпреки всичко в тази ситуация става дума просто за кола, а хората, които се борят за отмъщение, за правдивост за убити техни близки, прегазени, какво да кажат те, каква правдивост желаеме?“.
Кражба
Джипът на брачната половинка на президента бе отмъкнат в края на предходната година в столичен мол пред очите й. Мъж с раница се сблъсква с Банова, а след секунди тя видяла по какъв начин различен подкарва джипа й.
Притеснения
Банова се тормози какво би се случило, в случай че детето й е било в открадната кола. „Ами като се замисля, не знам по какъв начин бих реагирала, в случай че вътре в колата беше детето ми. Често ми се случваше преди щерка ми, която е на 10 години, да ми споделя: „Мамо, ти пазарувай, аз ще те очаквам в колата и ще си поиграя на телефона“.
 Деси Банова е разочарована от институциите сн. YouTube
Деси Банова е разочарована от институциите сн. YouTube
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР