Според депутата от ДПС Делян Пеевски главният прокурор Иван Гешев

...
Според депутата от ДПС Делян Пеевски главният прокурор Иван Гешев
Коментари Харесай

Пеевски: Иван Гешев не трябва да подава оставка

Според депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски основният прокурор Иван Гешев не трябва да подава оставка. Това мнение, представено от БНР, изрази той пред публицисти в Народното събрание.

Припомняме, че по-рано през днешния ден с декларация от ръководещата коалиция желаеха оставката на основния прокурор поради неналичието на ефикасни следствия и систематични недостатъци в работата на държавното обвиняване. От управлението на държавното обвиняване реагираха с отвращение от дейностите на народните представители и разгласи, че те погазват върховенството на правото.
Делян Пеевски сезира ДАНС за закани против основния редактор на " Биволъ " и BIRD
Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и депутатите Йордан Цонев и Делян Пеевски ще сезират ДАНС. Те желаят инспекция на изказвания на гла...
Прочети повече
" Тази тематика е изчерпана за мен, а другояче проверете дали това е истина, което вършат, защото… запитайте основния прокурор за какво не апелира присъдата на олигарха Иво Прокопиев ", сподели Пеевски в Народното събрание.

Той има поради обстоятелството, че предходната година Иво Прокопиев и някогашните министри Тройчо Трайков и Симеон Дянков бяха оправдани по делото за приватизацията на EVN на равнище Апелативен съд. Тогава прокуратурата се отхвърли да апелира присъдата пред Върховния касационен съд.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР