Според данните от търговията на 26 октомври стойността на декемврийския

...
Според данните от търговията на 26 октомври стойността на декемврийския
Коментари Харесай

Цените на петрола се търгуват без съществена промяна след увеличението в петък


Според данните от търговията на 26 октомври цената на декемврийския контракт за петрола вид Brent на борсата ICE Futures в Лондон се усили с 0,73 $ или 0,95 % - до 77,62 $ за барел.

Декемврийският фючърс за петрола вид WTI на борсата в Ню Йорк (NYMEX) набъбна с 0,26 $ или 0,4 % - до 67,59 $ за барел.

Цените на петрола в понеделник сутринта, 29 октомври се търгуват без основна смяна.

Декемврийският фючърс за петрола вид Brent тази заран започва със спад от 0,02 $ – до 77,60 $ за барел и към 8 часа се търгува при цена от 77,49 $ за барел.

Котировката на декемврийския контракт за петрола вид WTI започва при спад от 0,11% - до 67,51 $ за барел.
Независимо от подема в петък, като цяло през предходната седмица котировките спаднаха, освен това много. Петролът вид Brent загуби 2,7 % от цената си, а WTI – 2,4 %.

Инвеститорите са в развой на оценка на редица пазарни фактори, като да вземем за пример опцията на Саудитска Арабия да усили добива, освен това дружно с другите страни от ОПЕК+, тъй че да се компенсира предстоящото прекъсване на доставките от ирански нефт след влизането в действие на американските наказания против Иран, означават наблюдаващите на пазара.

В допълнение, играчите обръщат внимание и на данните на Baker Hughes от петък за нарастване на броя на сондажните платформи в Съединени американски щати с 2 – до 875, което е най-високото равнище от 2015 година От началото на годината до момента броят на сондажните платформи е повишен с над 100.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР