Според данни, събрани от сайта за работа Наистина януари е

...
Според данни, събрани от сайта за работа Наистина януари е
Коментари Харесай

От победа над ATS ботовете до хвърляне на светлина върху вашите меки умения, ето как да разширите автобиографията си, за да получите работата, която наистина искате през 2024 г.

Според данни, събрани от уеб страницата за работа Наистина януари е един от най-популярните месеци за търсене на нова работа, тъй че е добър миг да разширите автобиографията си

Tailor made 

Всеки път, когато кандидатствате за работа, пускате ли една и съща автобиография на главния документ, която сте запазили на работния си плот през последните няколко години? Не правете фундаменталната неточност да не създавате самостоятелно приложение за всяка работа, за която кандидатствате.

Системите за следене на претенденти (ATS) към този момент се употребяват от 75 % от мениджърите по наемане на личен състав и отделите по човешки запаси ревизират нови претенденти и в случай че вашето CV не съдържа основни думи, които също са включени в описанието на длъжността, вашата кандидатура най-вероятно ще бъде отхвърлена, преди човек даже да я види.

Лично е 


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР