Според данни на НСИ, мебелите и стоките за дома са

...
Според данни на НСИ, мебелите и стоките за дома са
Коментари Харесай

Ремонтът на дома и офиса са по-достъпни с tbi и ДОМКО

Според данни на Национален статистически институт, мебелите и стоките за дома са измежду най-поръчваните артикули онлайн през 2020 и 2021 година В изискванията на икономическа рецесия и възходящата инфлация в страната, обаче, за мнозина мечтаният офис или домакински интериор се оказва сметка, непостижима за месечния бюджет.

За да отговори на потребителските потребности в тези предизвикателни времена, tbi bank надгражда партньорството си с верига магазини ДОМКО.

След като в продължение на месеци клиентите във физическите обекти на компанията използваха гъвкавите благоприятни условия за разсрочено заплащане на банката, в този момент това е допустимо и онлайн в domko.com.

Всеки, който има потребност от възобновяване на дома или офиса, може да закупи мечтаните артикули онлайн и да заплати на части, в комфортен за него интервал, посредством различния платежен способ на банката.

Решението разрешава нужната еластичност и досегаемост при финансиране на артикули от 100 до 30 000 лева, с утвърждение в границите на до 15 мин.

" Инфлацията свива портфейла на потребителите, а мнозина желаят да си обезпечат нужните за идната зима условия в дома. За да отговорим на потребностите на клиентите си в тези предизвикателни времена, екипът ни продължава да дава гъвкави разплащателни благоприятни условия за богато многообразие от артикули.

Помагайки за консолидираното на нашето решение в актуализирания онлайн магазин на ДОМКО, ние потвърждаваме за следващ път, че водещо за нас е удобството в всекидневието, както на нашите сътрудници, по този начин и клиенти ", разяснява Надежда Коцинова, началник " Търговски партньорства " в банката.

" В продължение на месеци с tbi работихме сполучливо, като предоставяхме различен разплащателен способ на нашите клиенти във физически магазини.

Сега сме щастливи, че надградихме партньорството си и обновеният ни уеб страница domko.com към този момент предлага освен усъвършенствано потребителско прекарване, само че и опция за гъвкави разплащания.

Така ще дадем на клинтите ни да стигнат до мечтаните артикули за дома бързо, без да натоварват бюджета си ", показа Кристина Кръстева, управител " Електронна търговия " в ДОМКО.

Финансовият инструмент за заплащане на части на tbi е желано решение за близо 20 000 търговски местоположения в България, Румъния и Гърция, които са го използвали в онлайн и физическите си магазини.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР