Според данни на ЕС обаче, миналата година 71% от кандидатите

...
Според данни на ЕС обаче, миналата година 71% от кандидатите
Коментари Харесай

Белгия няма да приема необвързани мъже в своите бежански центрове

Според данни на Европейски Съюз обаче, предходната година 71% от претендентите за леговище в съюза са били необвързани мъже и наклонността се ускорява, показва Associated Press. „ Нямаме задоволително места, тъй че би трябвало да вземам доста, доста сложни решения ”, сподели Никол де Мур на конференция в сряда. Тя обаче беше безапелационна, че няма да остави деца на улицата през зимата и прикани свободните мъже да се оправят сами със обстановката си.

Никол де Мур назова мярката „ превантивна ” и не изключи преразглеждането ѝ, когато потенциалът на бежанските центрове се разшири. Тя акцентира, че белгийските управляващи " осъзнават задължението си да подсигуряват отбраната на хората, които имат право на това ".

Ден преди обявявянето на решението, филантропични групи и най-важната европейска правозащитна организация - Международната федерация за правата на индивида, проведоха в центъра на Брюксел проява на бежанци, заяви Еuronews. Те показаха подозрения в причините на белгийското държавно управление, защото съгласно тях места в действителност има, само че в центрове,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР