Според данни на Администрацията за социално осигуряване на САЩ, през

...
Според данни на Администрацията за социално осигуряване на САЩ, през
Коментари Харесай

Все повече бебета са кръщавани на популярни герои от Марвел

Според данни на Администрацията за обществено обезпечаване на Съединени американски щати, през 2020 година се следи растеж на бебета, кръстени на известни герои на Марвел.

Много от децата са кръщавани на герои и злодеи като Локи, Валкирия и Танос. Броят на децата с имена, въодушевени от Марвел, се е нараснал спрямо предходни години. Това се случва в интервал на невероятна известност за Марвел, като филмите им се показват необикновено добре в боксофиса даже в изменящите се условия в промишлеността, написа „ Скрийн Рант “.
 Най-новата мегапродукция на Марвел АНТ-МЕН припомня, че героите биват от всевъзможен диаметър Най-новата мегапродукция на Марвел АНТ-МЕН припомня, че героите биват от всевъзможен диаметър
Точно когато феновете си помислиха, че Марвел надминаха себе си с „ Пазители на Галактиката “, студиото ще предложи едно съв...

Филмовата галактика на Марвел продължава да е измежду най-популярните поредици в света. Дори след излизането и рекордните облаги в боксофиса на " Отмъстителите: Краят “, всяка нова част в кината или по Disney+ бързо превзема света и се трансформира в гореща тематика за разискване.

През 2020 година към актуалната селекция от бебешки имена, въодушевени от Марвел, се причисляват нови герои. На Локи са кръстени 135 деца, а на Валкирия - 128 деца, като броят им се е нараснал по отношение на 75 деца през 2017 година Дори Танос се е трансформирал в ненапълно известно бебешко име, като през 2019 година 18 деца са били кръстени на суперзлодея след появяването му в " Отмъстителите ": Безкрайна война “ и „ Отмъстителите: Краят “. Други известни герои на Марвел, на които има имена, включват 9 деца на име Бъки и 47 на име Куил, въодушевени надлежно от Зимния боец и Звездния заповедник.

Вдъхновените от попкултурата имена на бебета са непрекъсната наклонност, като от ден на ден родители се въодушевяват от медийни творби, които имат огромно значение за тях, когато кръщават децата си. През 2016 година Кайло е най-бързо набиращото известност име за момчета, като родителите се въодушевяват от облика на Бен Соло (Адам Драйвър) от тъмната страна на трилогията " Междузвездни войни ". 

Неотдавнашните данни на Администрацията за обществено обезпечаване на Съединени американски щати дават добра вероятност за въздействието, което филмовата галактика на Марвел е оказала върху аудиторията. Мнозина към този момент са израснали с поредицата през нейната 13-годишна история и са били въодушевени от героите й. И в този момент, когато доста от тези почитатели са възрастни, те се надяват може би да предадат това, което е станало особено за тях, на новото потомство под някаква форма. Може би това не е обичайно, само че е добър метод да се откри какъв брой широкообхватна е станала вселената Марвел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР