Според БСП управляващите не само са се провалили в политиките

...
Според БСП управляващите не само са се провалили в политиките
Коментари Харесай

Вотът на недоверие: Пир по време на чума, промяна към по-добро или опит за нова министерска оставка

Според Българска социалистическа партия ръководещите освен са се провалили в политиките за околната среда, само че и са некомпетентни и корумпирани, по тази причина рухването на държавното управление щяло да е " смяна към по-добро ". ГЕРБ пък видя " подправени вести " в претекстовете на социалистите, а вотът на съмнение бил " гуляй по време на чума " и от Българска социалистическа партия целели и " да си отиде още един министър " - този на районното развиване.

Това бяха главните тези по време на дебата по импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение, който ще бъде подложен на гласоподаване в сряда. На него не участва нито министър председателят Бойко Борисов, нито някой от заместниците му.

От парламентарната естрада социалистите оповестиха, че този избор " може да мине, може и да не мине ", само че най-малко към този момент те не събират нужната поддръжка, с цел да падне държавното управление.

Единствено от Движение за права и свободи са оповестили публично, че ще гласоподават " за " вота на Българска социалистическа партия. Социалистите и Движението имат общо 104 народни представители, а с цел да мине вотът на съмнение би трябвало да бъдат събрани 121 гласа. От партията на аптекарско-петролния необут Веселин Марешки " Воля ", чиито депутати постоянно крепят болшинството с гласовете си, не престават да не споделят ясно по какъв начин ще гласоподават. По време на дебата в петък от " Атака " оповестиха, че ще дефинират " своето отношение към вота на съмнение при неговото гласоподаване ", само че наподобява малко евентуално да го поддържат. Партията на Волен Сидеров, която беше изключена от участващата във властта " Обединени патриоти ", през последните месеци се държи опозиционно, само че продължава да има министър – този на стопанската система Емил Караниколов.

" Правителството към този момент е риск за България "
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР