Според британски лекари, използването на този достъпен продукт връща баланса

...
Според британски лекари, използването на този достъпен продукт връща баланса
Коментари Харесай

Британски експерти посочиха топ продукт за защита от хипертония

Според английски лекари, потреблението на този наличен артикул връща салдото на калий и натрий за потребностите на организма за обикновено положение на кръвното налягане.
Имайки поради резултатите от изследване на шведски учени, експерти от Blood Pressure UK (Великобритания) показаха един от най-хубавите артикули за отбрана против хипертония, а точно - спанакът. Работата им беше оповестена от Експрес.
Лекарите назовават ​​растителния артикул „ суперхрана “: той съдържа значими хранителни субстанции за сърдечно-съдовата система, калий, фолат и магнезий.
„ Благодарение на изобилието от потребни за сърцето хранителни субстанции, спанакът е в положение дейно да понижи индикаторите на кръвното налягане “, споделят специалистите.
Лекарите обясниха, че постоянният му банкет оказва помощ да се балансира нежния баланс на калий и натрий, нужни за здрави кръвоносни съдове. Благодарение на този баланс, бъбреците могат по-ефективно да се оправят с работата по премахване на непотребната течност, което основава в допълнение натоварване на кръвоносните съдове, увеличавайки риска от развиване на рискова хипертония.
Тялото на актуалните хора постоянно страда от остатък от натрий (сол), което понижава способността на бъбреците да отстраняват течността. Спанакът е един от най-хубавите артикули за отбрана против сходен проблем, обявиха английски специалисти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР