Според Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Според Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Проф. Божидар Димитров: Очевидно има заговор за сваляне на кабинета



Според Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, който има доста повече информация от мен явно има скрит план за събаряне на кабинета. Това сподели някогашният шеф на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров пред Novini.bg.

„ Министърът на енергетиката подава оставка, тъй като познавала Гинка Върбакова, която купува със своята компания ЧЕЗ. Аз като познавам Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, която беше един път в музея на един коктейл, това значи ли, че трябваше да депозирам оставка като шеф на музея, тъй като тя е приватизирала „ Техноимпекс “?, попита той. „ Щом няма съответни интерес, за какво подава оставка? Очевидно е, че знае освен това, което ние не знаем “, позволи проф. Димитров.

Според него схемата, която е нарисувал Бойко Борисов наподобява доста достоверна. „ Трусове ще има единствено, когато излязат хора, в случай че новият притежател на ЧЕЗ усили цените на тока с 10-15%. Това ще се случи, с цел да може да се обезпечат пари и да се заплащат вноските по заема, който е изтеглен. Никой няма 320 милиона евро кеш и ги теглят от банка. Дори да ги има някой – отново ще тегли заем, тъй като би трябвало да изяснява от кое място ги има “, акцентира професорът. „ Човек не може да има такива пари по един естествен за пазарната стопанска система метод “, безапелационен бе Божидар Димитров.

Той предвижда, че в случай че се усилят цените на тока, още веднъж ще има хора по улиците. „ Отново ще гледаме белокоси мъже, намазани с лютеница по главите, сякаш „ бити от служители на реда “ и така нататък “

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР