Според бившия премиер инфлацията в Европа е виновна, че не

...
Според бившия премиер инфлацията в Европа е виновна, че не
Коментари Харесай

Петков много държи задължително ГЕРБ да сформират правителство

Според някогашния министър председател инфлацията в Европа е отговорна, че не са първи. Не се вижда в обща група с Демократична България, защото Политическа партия не са „ десни “
„ Мисля, че е наложително ГЕРБ да образува държавно управление, тъй като в противоположен случай ще се окаже, че от самото начало са правили една изразителност, че знаят по какъв начин да създадат ред в хаоса и всички техни обещания, а не могат действително да носят политическата отговорност “. Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

„ Политическа партия ще е в позиция на градивна съпротива “, дава обещание още той.

„ Няма да се коалираме с ГЕРБ и Движение за права и свободи, ние сме поредни. Първата политическа мощ носи огромна отговорност. Отказваме да преговаряме с ГЕРБ. ГЕРБ имат огромен избор, Движение за права и свободи е логически съдружен сътрудник, да вземем за пример и „ златен пръст “ от „ Възраждане “. При всички тези вероятни комбинации би било безконтролно първата политическа мощ да не образува държавно управление, не е елементарно, само че това е отговорността да си победител “, сподели Петков.

„ Всичко, което върви против модела нулева приемливост към корупцията, всичко, което е против пенсионерите да бъдат с ниски пенсии, а 6 компании да получават пари - ще се борим, ще бъдем гласна съпротива “, сподели той.

„ През последните 7-8 месеца инфлацията заля цяла Европа и животът стана доста безценен, доста хора се разочароваха, те са в дребните обитаеми места и взеха решение да не отидат да гласоподават “, добави водачът на „ Продължаваме промяната “.

Кирил Петков акцентира, че няма да се сливат парламентарни групи, да вземем за пример сред Политическа партия и „ Демократична България “.

„ Това не е резултатът, на който се надявахме. Ако ни сложите сред дясно и ляво, ние сме тъкмо център “, сподели още Кирил Петков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР