Според баба ми е важно да се правят домашни ритуали

...
Според баба ми е важно да се правят домашни ритуали
Коментари Харесай

Ритуали за късмет и привличане на пари

Според баба ми е значимо да се вършат домашни ритуали за шанс. Добре е да вършиме по един всяка седмица.

Като дете не разбирах за какво е належащо да се споделят вълшебни думи по време на разчистване. Но персонално съм тествала този обред и в този момент ще го споделя с вас.

В жилището на баба ми се усещах доста удобно. Винаги ухаеше на свежо. Баба беше почитател на чистотата.

Тя също обичаше да приема посетители. Но дружно с тях в дома влизаха разнообразни сили.

Баба вярваше, че хората могат да ни изтощят енергийно. А това значи, че можете да загубите шанса си или финансовото си благоденствие.

За да не се случи това, баба използваше домашни ритуали за шанс.

Същността на този обред е да се извършат избрани дейности и да се произнесат верните думи. Така да вземем за пример, можете да върнете шанса в къщата, като просто измиете подовете вярно.

Необходимо е подовете да се мият прецизно от ъглите към центъра на стаята. В същото време е значимо да измиете коридора финален, като започнете от входната врата. Водата, с която миете подовете, излейте в тоалетната. Казвам това за тези, които живеят в къщи и са привикнали да изливат водата на улицата, да вземем за пример.

Докато миете подовете, кажете тези думи на глас:

Богатство ела при мен, остани в дома ми!
Не го напускай нито по моя, нито по непозната виновност!
Нека парите се натрупат!
Моята дума, моята къща, моят закон!
Така да бъде!

Този обред може да се прави когато и да е на деня. Но не го правете след залез слънце. Правете ритуала, когато почувствате потребност.

Ритуал за привличане на пари

Ако изпитвате финансови усложнения, пробвайте се да привлечете пари благодарение на различен обред.

Разпръснете монети из целия апартамент и ги оставете по този начин за един ден. След това ги изметете с нова метла (това е важно). И в това време кажете: „ Аз мета пари – привличам благосъстоянието, ще бъда богата и цялата в злато. ”

През идващите 3 дни парите би трябвало да се съхраняват в левия ъгъл на стаята, където нормално съхранявате всичките си спестявания в брой. Ако държите пари в банката, тогава се концентрирайте върху скъпите неща в къщата, да вземем за пример златни бижута.

След 3 дни поставете монетите в буркан и го затворете добре. Може да се зарови или просто да се съхранява в жилището. Но никога не би трябвало да го отваряте. Ако счупите буркана, можете да си навлечете финансови проблеми. Бъдете деликатни!

Нека тези ритуали ви оказват помощ да върнете стабилността в живота си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР