Според астролозите звездите съдържат не само съдбата, но и това,

...
Според астролозите звездите съдържат не само съдбата, но и това,
Коментари Харесай

Какво да хапваш според зодията?

Според астролозите звездите съдържат освен ориста, само че и това, което може и не би трябвало да се яде. Това улеснява отслабването и грижата за здравето ви. Ето диета, формирана за всяка зодия.
Диета съгласно знаците на зодиака - идеалната диета за Овен
 Висок холестерол: Всичко, което би трябвало да знаете за него? Висок холестерол: Всичко, което би трябвало да знаете за него?
Има два типа холестерол липопротеин с висока компактност (HDL) и липопротеин с ниска компактност (LDL). Липопротеините са направени от мазнин...
Хората Овен нормално избират обичайни, месни, а оттова - постоянно мазни ястия, отказващи се от салати и салати по едно и също време. Следователно те би трябвало да лимитират ястия, доминирани от месо. Стимулантите като кафе и алкохол (особено бира) също би трябвало да бъдат лимитирани. 
Диета съгласно знаците на зодиака - съвършената диета за Телеца
Зодиакалният Телец също харесва мазни храни, само че някои от тях обичат да ядат този тип храна в остатък и затова може да имат проблеми с наднорменото тегло и да се усещат тежки. Затова те би трябвало да трансформират диетата си: да се откажат от мазните храни, да се откажат от закуските сред храненията и да включат в менюто елементарно смилаеми средиземноморски ястия.
Диета съгласно знаците на зодиака - идеална диета за БЛИЗНАЦИ
Начинът на хранене на зодиакални Близнаци е мъчно да се назова разумен, тъй като те са доста дейни хора, непрекъснато заети и нямат време да подготвят ястия. Затова в менюто им би трябвало да преобладават бързи и лесни за подготвяне, само че и здравословни ястия, като китайската кухня, които ще разрешат на стомаха да си почине и да възвърне вътрешния баланс.
 Защо трупаме мазнини към корема Защо трупаме мазнини към корема
Мазнините към корема могат съществено да намалят самочувствието ни и да ни накарат да се усещаме зле в личното си тяло. Каква е п...
Диета съгласно знаците на зодиака - идеалната диета за РАК
Според астролозите хората под знака на Рака са склонни към стрес, който може да докара до високо кръвно налягане и сърдечни проблеми. Следователно зодиакалният Рак би трябвало да обръща огромно внимание на това, което яде. В идеалния случай те би трябвало да се откажат от пържените ястия в интерес на вегетариански ястия: елементарно смилаеми зеленчуци, риба и постно месо на пара, което ще облекчи стомаха. 
Диета съгласно знаците на зодиака - съвършената диета за Лъв
Вместо да заситят глада си със здравословна закуска, да вземем за пример парче морков или маруля, те протягат ръка към вреден чипс, който постоянно се демонстрира в неразположение. За да се отърват от този нездравословен табиет, те би трябвало да се хранят постоянно, само че на дребни порции. Освен това те би трябвало да имат на разположение пресни плодове и зеленчуци, с цел да могат бързо да задоволят глада си.
Диета съгласно знаците на зодиака - идеална диета за ДЕВА
 Девет храни, които са нездравословни, в случай че се употребяват в погрешно време Девет храни, които са нездравословни, в случай че се употребяват в погрешно време
Важно е освен да одобряваме здравословни храни, само че и времето, през което ги консумираме. Полезната храна, призната в погрешно време, мо...
Зодиаците Дева нормално придават огромно значение на това, което ядат, и затова диетата им е богата на здравословни артикули. Тяхното едва място обаче е склонността им да тестват всички диетични новости, което не постоянно е потребно за здравето им. Както настояват астролозите, Девата би трябвало да се откаже от някои форми на намаляване, изключително ограничаващите, и да избере здравословна, уравновесена диета, при която морските блага, т.е. риба и морски блага, би трябвало да преобладават.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР