Според астролозите Вселената е така благосклонна към някои представители на

...
Според астролозите Вселената е така благосклонна към някои представители на
Коментари Харесай

Кои зодии са късметлии в живота

Според астролозите Вселената е по този начин благосклонна към някои представители на зодиакалния кръг, че никакви компликации по пътя на живота не могат да им попречат да са щастливи.

Кои са тези Миньони на ориста
Кои скъпоценни камъни могат да навредят на зодиите
Някои минерали имат вълшебен свойства, които могат да повлияят отрицателно. Най-лошите другари на девойките са някои скъпоценни...
Прочети повече
Сред 12-те представители на зодиакалния кръг има трима, които през целия си живот са преследвани от шанса. Те, съгласно астролозите, държат толкоз крепко в ръцете си и никакви житейски компликации не могат да им попречат да са щастливи.

Кои зодии са късметлии в живота, вижте в този момент:

Лъв

Първото място в челната тройка най-успешни е заето от царя на животните - Лъвът. Той обича да бъде център на внимание и е сигурен, че целият свят се върти към него. С лидерски настройки и упоритости той наподобява се програмира за триумф и шанс. Зодия Лъв постоянно знае ясно, какво тъкмо желае да получи от живота и е сигурен, че ще го реализира. Ето, за какво не са нужни доста старания нещата сами се подреждат при тях.
Кои зодии са обречени да заплащат за греховете от минал живот
Астролозите са сигурни, че раждането на човек под едно или друго съзвездие е предопределено от делата, осъществени в предходната инкарнаци...
Прочети повече
Козирог

Според астролозите Козирозите не са прислужници на ориста. Те би трябвало да завоюват благосъстоянието си с твърдоглав труд. Енергични, целеустремени, работливи, те безусловно вадят триумфа със зъби. Най-често обаче шансът ги изпреварва през втората половина от живота.

Водолей

Острият разум, любознанието, новаторското мислене и способността да намира излаз от всяка обстановка вършат Водолея най-необикновеният знак на зодиака. Стремейки се към триумф, той е подготвен да промени фрапантно живота си: да промени специалността си, да отиде да живее в различен град. Водолеят постоянно е в търсене на нови хрумвания и завършения. Според астролозите, таман тази негова орис е благосклонна и в следствие води Водолея до триумф.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР