Според астролозите съществувала закономерност за връзката с първите 12 дена

...
Според астролозите съществувала закономерност за връзката с първите 12 дена
Коментари Харесай

Какво е значението на 12-те дни след рождения ни ден?

Според астролозите съществувала причинност за връзката с първите 12 дни след рождения ден и събитията през идната година.
Първия ден демонстрира събитията от първия месец, втория ден на втория месец и така нататък Бъдете деликатни в самия ден и идващите единадесет дни, които последват. Символично всеки от тях съставлява един от идващите месеци.
1-я ден- Посветете го на себе си. Това е единственият ден в годината, когато ви е позволено да бъдете в действителност такива, каквито сте. И най-смелите ви действия тогава са оправдани и по- късно несъмнено ще ви донесат триумф.
2-я ден- Започнете нещо ново, обогатете своя опит, съберете познания. Благодарение на това вие ще концентрирате мощ и ще откриете неподозирани запаси и благоприятни условия.
3-я ден. Завържете нови познанства и връзки, намерете време за свои родственици. През този ден ще осъществите доста обещаващи контакти.
4-я ден- Посветете го на своя дом. В него да зацари мир и единодушие. Не забравяйте, че таман там вие може да се спасите от всички беди, да намерите отбрана. Ако можете, поканете родителите си или сами ги посетете.
5-я ден- Той ще е празник за душата. Вие ще постигнете доста и ще научите нови неща. Ден за удоволствия и развлечения. Опитайте си шанса като пуснете тото фиш.
6-я ден- Отдайте се изцяло на своята работа. Може да отпразнувате рождения си ден с сътрудници от службата. Възможно е тъкмо в този ден вашата непримиримост да бъде видяна от шефовете, а престижът ви да нарасне. Но не поемайте повече отговорности, в сравнение с можете да носите на плещите си. Иначе може да пострада здравето ви.
7-я ден- В държанието на хората, които са към вас, вие ще се огледате като в огледало. Смело им партнирайте.
8-я ден- Той ще покаже до каква степен сте великодушни и способни да приемете помощ от другите. Обърнете внимание на всички зародили спорове и пробвайте да ги разрешите без отсрочване. Така ще си създадете имунитет против всички житейски несполуки най-малко за една година напред.
9-я ден- Ще откриете нови качества на своята душа. Възможно е край вас да има човек, който се нуждае от разтуха. Постарайте се да го успокоите. Като давате на другите, ще получите доста повече.
10-я ден- Независимо от натиска на шефовете, правете това, което смятате за вярно. Уважението ще ви бъде вързано в забрадка. Да рискувате този ден, ще е на шанс. Ще се осъществят и най -дръзките ви фантазии.
11-я ден- Най-вероятно през този ден ще би трябвало да извършите избор, от който ще зависи идната година, а може би даже и ориста ви. Оставете на случая да се разпореди, приемете даровете на шанса. Общуването с другари ще ви е от изгода.
12- я ден- Прекарайте го в самотност и се пробвайте да извършите равносметка на миналата година. Това ще ви помогне да постигнете най-дълбоката същина на събитията и трендовете.
източник: ladymagazine.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР