Според астролозите през 2023 г. ретроградният Меркурий ще случи цели

...
Според астролозите през 2023 г. ретроградният Меркурий ще случи цели
Коментари Харесай

С какво ще ни изненада този път

Според астролозите през 2023 година ретроградният Меркурий ще случи цели четири пъти. Този планетарен пренос е прочут с това, че ръководи процесите на протичане на иформация, предизвиква информационни проблеми, злополуки при пътешестване и софтуерни повреди.
 Ретрограден Меркурий, какво съставлява и за какво да не се плашим от това време в годината
Защо да не се плашим от Ретроградния Меркурий

Пак е това време от годината

Названието назадничав Меркурий произлиза от латинската дума за " retrogradus " или другояче казано " стъпка обратно ". Меркурий нормално се движи по-бързо от Земята към слънцето - за една обиколка са ѝ нужни 88 дни, до момента в който на Земята са нужни 365. А по време на ретроградните интервали придвижването на Меркурий като че ли се забавя. И защото тогава синята планета изпреварва Меркурий, наподобява по този начин, че като че ли той се движи обратно. Нещо, което в действителност е оптическа заблуда и действително не се случва, само че за астролигията има значимо алегорично значение, напомня Today.

Кога Меркурий ще бъде назадничав през 2023 година

29 декември 2022 година -18 януари 2023 година в земния знак Козирог

Периодът ще е сложен за пускане на нови планове и инициативи. Трудност при вземането на значими решения, по тази причина е по-добре да се отсрочат до привършване на ретроградността през втората половина на януари.

21 април - 14 май в земния знак Телец

В този интервал на напред във времето е пестеливостта и преосмисляне навиците за харчене. Добре е да се направи равносметка и във връзка с персоналния любовен живот и в връзките с другари и членове на фамилията.

23 август - септ. 15 в земния знак Дева

В този интервал е противоположното въртене на Меркурий. Когато Меркурий е назадничав в Дева, паниките могат да пламнат, както и желанието за усамотение.

13 декември - 1 януари 2024 година в земен знак Козирог и огнен знак Стрелец

Най-добрият метод за справяне с тази назадничавост е планирането - за справяне с трафика, закъсненията на полетите и пропуснатите връзки. Най-важното: да не се поддаваме на напрежението.
 Снимка 601201

Как да се подготвим за ретроградния Меркурий през 2023 година

Няколко съвета, утвърдени от астролози:

Архивиране на всичките компютърни файлове и имейли.

Медититация - за успокоение.

Камък обсидиан наоколо до електронните устройства - той ще предотврати негативизъм, получен посредством текстово известие или имейл.

Цитрусови плодове (лимоните са есенцията на Меркурий), за отбягване недоразумения.

Планиране деликатно времето за пътешестване

И най-после - самообладание. Ретроградността въпреки всичко завършва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР