Според астролозите петима представители на зодиакалния кръг имат най-големи шансове

...
Според астролозите петима представители на зодиакалния кръг имат най-големи шансове
Коментари Харесай

Тези зодии привличат богатството

Според астролозите петима представители на зодиакалния кръг имат най-големи шансове да завоюват голямо положение.

Астролозите са показали пет знака на зодиака, чиито представители - мъжете - имат максимален късмет да забогатеят без да поставят кой знае какъв брой старания, написа actualno.com. На рождения им ден звездите са били ситуирани изключително добре, което им подсигурява, че през целия си живот те ще притеглят пари като магнити.

Лъв

Лъвовете са приети за най-проспериращите във финансово отношение. Тези мъже са необикновено амбициозни и суетни и по тази причина търсят по какъв начин да се покажат пред света. Те може да не вървят в офиса с години и най-после да се снабдят покачване. Лъвовете подхващат огромни и обещаващи планове и вроденият им нюх им оказва помощ да съумеят във всяко свое начинание.

Дева

Второто място в класацията на бъдещите милионери заема господата Дева. И всичко това с помощта на техния формализъм в бизнеса и предпазливостта. Тяхната несъразмерната скрупульозност от време на време ги лишава от шанса да ударят огромен джакпот в рисковано начинание, само че в случай че поемат печеливш план, няма да пропуснат своя бонус.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР