Според астролозите месецът на раждане има значение за интимния живот.

...
Според астролозите месецът на раждане има значение за интимния живот.
Коментари Харесай

Какво говори месецът на раждането за интимния ви живот

Според астролозите месецът на раждане има значение за интимния живот. И разкриват в кои месеци се раждат по-разкрепостени и по-горещи персони под завивките и в кои, в противен случай, меки и нежни.

Януари
Родени в най-студения месец в годината, те постоянно са подготвени за опити в леглото. Те са ексцентрични и няма да чуете фраза от сорта „ Това в никакъв случай не бих си и помислил! “. Но не се надявайте те да разкрият своята емоционалност, в случай че сте познати неотдавна.

Февруари
Това е месецът, в който се раждат приключенците на любовния фронт. Те влагат доста пристрастеност и чакат същото и от своя сътрудник. Какво би трябвало да имате поради? Те са буйни, само че прочувствено студени. Тяхната преданост обаче им оказва помощ да изградят сполучлив съкровен живот.

Март
Родените през март обичат да прекарват дълго време в леглото. Правят секс доста чувствено и се отдават напълно на колегата. Те са невероятни любовници, които са подготвени да създадат доста, с цел да ви задоволят и да преминете към друго равнище на фамилиарност.

Април
Родените през април са горещи, впечатляващи и доста буйни. На пръв взор наподобяват хладни, само че опознаят ли добре колегата си се отдават напълно. Проблемът при тях е, че мъчно могат да задържат вниманието си към единствено един сътрудник. Но за сметка на това с тях ви чака освен пристрастеност, само че и романтика.

Май
Родените в петия месец на годината обичат чувствения и гальовен секс. Те обичат всичко да е изпипано по време на любовния акт – от сатенените чаршафи до красивата спалня. Те обаче мъчно избират своя сътрудник поради огромните си условия.

Юни
Родените през юни никога не са традиционалисти. Като същински откриватели те желаят да пробват всяка поза в леглото. Не са толкоз буйни като родените през февруари, само че пък в случай че обичате „ мръсните “ еротични приказки – те са вашият избор.

Юли
Те имат доста дълбока емоционалност и би трябвало да се усещат сигурни в колегата си. Затова при тях изборът минава доста мъчно, само че стигнат ли до секс – ще създадат всичко, с цел да зарадват индивида до себе си.

Август
Те могат да бъдат както извънредно егоистични, по този начин и извънредно великодушни в леглото. За тях е значимо да знаят, че сътрудникът им се усеща добре с тях. И търсят удостоверение. Мразят да им се споделя какво да вършат под юргана, егото им страда от това.

Септември
Родените през този месец са буйни, само че постоянно контролиращи страстите си. Ето за какво, когато става въпрос за секс, сътрудникът ще би трябвало да работи интензивно, с цел да ги накара да се провиснал. Те не бързат да стигнат до леглото, в случай че няма усеща – ще бъде същинско отчаяние.

Октомври
Те обичат да нарисуват сантиментална, буйна картина и да покажат на колегата си по какъв начин всичко това ще се случи и по какъв начин той ще се почувства на седмото небе! Родените в този месец не избързват на любовния фронт. Те не се славят със пристрастеност, само че пък при тях всичко е подчинено на романтиката.

Ноември
Родените през ноември са съвършеното преобразяване на това, което се назовава „ буен секс “. Те се нуждаят само от половинка, която да споделя мотото им – „ Искам да опитам от всичко! “.

Декември
Родените в последния месец на годината са доста изобретателни в леглото. Те обичат ролевите игри и опитите. Понякога може да е мъчно да се свържете на прочувствено равнище с тях, само че пък сексът с тях е същинско наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР