Според астролозите есента може да се окаже най-подходящото време за

...
Според астролозите есента може да се окаже най-подходящото време за
Коментари Харесай

4-те зодии, на които звездите дават шанс да отслабнат тази есен

Според астролозите есента може да се окаже най-подходящото време за човек да подреди освен мислите си, само че и фигурата си. Вижте кои са щастливците след зодиите, които може да смъкват непотребните килца тази есен.
Близнаци
Въпреки че с настъпването на студеното време Близнаците  ще бъде нападнати от огромен вкус, те ще съумеят да се съвземат и да не прекаляват с храната.

Правилното хранене и спорта  ще им оказват помощ да запазят съвършената си форма и тегло.

 
Лъв
Представителите на зодия Лъв могат да качат килограмите поради стрес, само че щом се успокоят и се вземат в ръце, тежестта им ще стартира да спада.

Тази есен Лъвовете имат опция да се отърват от тревогата и напрежението, с цел да влязат във форма и очевидно отслабнат.

 
Везни
Представителите на този зодиакален знак не са привикнали да се лишават от удоволствия. Те обожават да пробват кулинарни шедьоври и обичани деликатеси, което, несъмнено, не се отразява по най-хубавият метод на тяхната фигура.

Тази есен обаче те ще могат да се договорят със себе си и няма да се нахвърлят върху храната при всеки комфортен случай.

 

 
Козирог
След като представителите на този зодиакален знак овладеят страстите си и проявят воля, тежестта им незабавно ще стартира бързо да се трансформира.

Козирозите ще реализиран съвършени резултати през есента и ще могат гордо да покажат прелестната си фигура.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР