Според астролози днес е ден за всевъзможни удоволствия. Ето защо:Луната

...
Според астролози днес е ден за всевъзможни удоволствия. Ето защо:Луната
Коментари Харесай

Идва мощен енергиен поток към земята

Според астролози през днешния ден е ден за всевъзможни удоволствия. Ето за какво:

Луната е в символ Лъв и на луфт до 13:36 ч.


Правете единствено тези неща, които не изискват доста стрес. Не предприемайте нищо ново и значимо.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

В 13:36 ч. Луната минава в символ Дева, където ще остане до 01:58 ч. на 26 юни

С прекосяването на Луната през знака на Девата хората стават видимо по-практични, по-придирчиви един към различен. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Алкохолът в този интервал е доста нездравословен.

Първият от “благословените дни ". В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който въплъщава връзката с боговете и опцията да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на мира и равновесие. Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота. В 6-ти лунен ден постъпва доста и друга информация, по тази причина е нужно да се отнасяте към нея внимателно, с цел да отсеете къде е истината и къде лъжата. Лесно се усвояват познания.

Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса ще ви се усмихне! Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се прекратят недоволството и негативните страсти. Ден за помилван, блян към обич и берекет. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за разпределяне, медитация, релаксация, йога. Специално се предлага пранаяма. Благоприятно влияние оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Денят е подобаващ за естетическото разбиране на живота и приемането на всевъзможни удоволствия. Благоприятно време за другарство с противоположния пол. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с обичайни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни дейности. Бъдете благи нежни, ласкави, дано да има повече целувки и обятия.

Подстригването способства възстановяване на здравето. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови начини за приходи.

В шести лунен ден би трябвало да се купуват единствено артикули, които са свързани с творчество и интелектуална активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, писалки, принадлежности за изобразяване, музикални дискове, билети за спектакъл, билети за музеи и така нататък С придобиването на всичко останало могат да зародят проблеми. Ако купувате друго, може да бъдете невнимателни и няма да забележите някои значими моменти, да вземем за пример неприятното качество на закупения продукт. Хубаво е да се купуват детски облекла за " напредък “, написа Ивелина Пенчева в novini.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР