Според астрологичните прогнози на Алена за в.Труд, днес ни предстои

...
Според астрологичните прогнози на Алена за в.Труд, днес ни предстои
Коментари Харесай

Предстои ни интересна събота, особено ако сте зодия Близнаци

Според астрологичните прогнози на Алена за в. " Труд ", през днешния ден ни следва много забавна събота събота. По думите й Близнаците да не си губят времето за извършване на покупки, а Раците да не се доверяват на непозната преценка.

Ето какво предсказа Алена за всички зодии:

ОВЕН

Не харчете без причина за покупки в почивния ден, с цел да посрещнете неотложни разноски във вашата компания през идващите дни. Прибързаността ви е напълно във ваша щета и може да се трансформира в причина за сериозни забележки. Преодолейте разсеяността си, която поражда неточности при осъществяването на служебните ви отговорности.

В персоналните ви връзки хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към околните си. Сексуалните удоволствия не влизат в проектите ви за вечерта, само че пък си заслужава да ги включите, в случай че желаете да съхраните хармонията в интимния си живот.

ТЕЛЕЦ

Наложете си успокоение и самообладание в почивния ден, с цел да стабилизирате в почивния ден постигнатите резултати от работата си с цената на незначителни промени. Въздържайте се от настоятелен контакти, тъй като сте склонни да водите ненужни разногласия, провалящи плануваните покупко-продажби за идната седмица. Не се сърдете на сътрудниците си.

Трудно овладявате страстта. Любимите ви не са във екстаз от професионалните ви проекти, тъй като ще имате по-малко време за тях, а сте възнамерявали фамилно пътешестване, което не трябва да проваляте. Вечерта се отдайте на интимни мигове и полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви изпълнен с позитивни страсти почивен ден. Осъзнайте, че е неефикасно да си губите времето за извършване на покупки. Подгответе финансовите си доклади и трудовите контракти на нови чиновници. Назначенията наложително би трябвало да бъдат подписани преди края на месеца, стига да имате подготвеност и да сте уверени в верния си асортимент.

Зачитайте мнението на обичания си и възприятията ви ще пламнат с нова мощ, в случай че не налагате правотата си с експанзия. Радвате се на споделени усеща, които са гаранция, че ще изживеете следващата незабравима нощ на полови удоволствия.

РАК

Не се доверявайте на непозната преценката си в почивния си ден, с цел да избегнете бъдещи финансови проблеми. Няма да постигнете мечтаният резултат. Рискувате да предприемете пътешестване, което поради нервното напрежение е причина да си създадете проблеми. Не предприемайте промени, даже и в случай че сте създали изчерпателен разбор.

Любимите ви са сюрпризирани от ранното ви прибиране вкъщи, макар че сте шефки на ваш бизнес. Създайте си приятна сантиментална конюнктура и се отдайте на възприятията си. Не сте склонни да се отдадете на полови удоволствия, само че умората ще изчезне точно с тях.

ЛЪВ

В почивния ден вашите сътрудници са несговорчиви и дистанцирани, само че повода е и във вашето държание, което ги е огорчило. Очаквате различен да се заеме със дилемите ви, само че даже и да се случи това, губите доходи, за което ще съжалявате. Не проваляйте бъдещите благоприятни условия да печелите пари с лекост от спомагателни задания, единствено тъй като през днешния ден не ви се работи.

Възможни са усложнения в фамилните връзки или различия с сътрудниците ви поради намесата на ваши родственици. Постарайте се да се концентрирате в позитивни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си самолюбие.

ДЕВА

Приемете деловите оферти, които ви сервират сутринта в почивния ден. Въпреки вашето подозрение, ви носят материални триумфи. Не пропускайте да поставите ново начало поради прекомерно дълъг размисъл и несигурност. Работа в съдружничество ви носи триумф, макар съмненията ви и терзанията, които блокират бързото ви решение.

Семейните връзки и тези с интимната половинка, в случай че не сте основали семейство са хармонични. Не пропускайте сантименталните мигове. Сексуалният ви живот е подобен, за какъвто постоянно сте си мечтали. Отдайте се на полови удоволствия.

ВЕЗНИ

Не позволявайте на страстта, превзела ви в почивния ден,  да съсипе хармоничните връзки на работното ви място. Внимавайте да не създадете ненужна отдалеченост сред себе си и подчинените си. Ако се занимавате със фамилен бизнес никога не се обезличавайте живеейки в сянката на вашите близки, а и забравете за желанието им да са ви съдружници.

Ако сте решили да дадете израз на от дълго време таени усеща, можете да го сторите без съмнение. Интимните ви сътрудници са в очакване на приятни полови мигове, по тази причина се приберете в точния момент от работа, като пропуснете срещата с приятелки.

СКОРПИОН

Не пропускайте, макар че деня е почивен да споделите новите си хрумвания на работното място. Влиянието на вашите сътрудници върху мнението на началниците ви не е за занемаряване. Не подценявайте техните препоръки. Начинанията са сполучливи, в случай че си наложите сдържаност и самообладание. Гарантират ви положителни финансови приходи.

Семейните дами да не се надяват на сантиментална вечеря, в случай че са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтания сътрудник и ще изживеят незабравими сантиментални мигове, последвани от полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден анализирайте постигнатото досега. Поправете позволените неточности. Не подписвайте контракти с банкови и финансови институции, тъй като може да си навредите. Направете консултацията със експерти, вместо да търпите финансови загуби. С повече нерешителност, триумфът е с вас през целия ден и основа за сполучливи дни до края на месеца.

Разсейте още през днешния ден непременно подозренията, че сте изневерили, с цел да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните изцяло връзките си, в случай че не желаете да се лишите от полови удоволствия.

КОЗИРОГ

Справяте се сполучливо със дилемите си на работното си място, макар че деня е почивен, само че не сте удовлетворени от постигнатото. Не се поддавайте на опити да ви отклонят от смяната. Анализът на вашето държание ще ви защищити от неточности. Прекалили сте с неприязънта си към вашите сътрудници, които няма да ви простят с лека ръка обидните думи.

Скъпи Дами! Днес е вероятен завършек на сантиментална връзка, само че повода може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на колегата си за полови удоволствия при постоянни връзки.

ВОДОЛЕЙ

Интелектуалците жънат професионални триумфи и в почивния ден. Търговците да се заемат с възобновяване на складовете и стоките си, значима задача в празничните дни. Направете финансова проверка. Бракувайте негодните за продажба артикули, даже и в случай че претърпите краткотрайни загуби, които бързо ще възстановите с новото зареждане.

Вечерта посветете на фамилията си. Ако не сте фамилни, излезте с другари. Може да срещнете подобаващия сътрудник. Не пропускайте половите удоволствия, макар че сте изтощени от напрежението денем.

РИБИ

Не поставяйте началото на нови задания в почивния ден. Ако сте прибързани може да се окажете заплетени в рисковани инициативи, водещи до загуби, вместо да подобрите материалното си състояние. Коректността в връзките с сътрудниците ви ще ви защищити от неприятности и ще разсъни доверието им във вас.

Любимите ви разчитат на вашето заричане да излезете на вечеря с общи другари и да забравите за разправията предходните дни. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена отмора, полови удоволствия и интимни диалози.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР